Ant-Man & The Wasp: Synopse a vtipná "kontroverze"

Ant-Man & The Wasp: Synopse a vtipná "kontroverze" | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Michael Pena objasňuje, jak to myslel s Ant-Manem 3.

Ant-Man & The Wasp se nedávno vytasili s novou fotkou, kolem které se na Twitteru začala šířit vtipná pseudokontroverze. Podle některých uživatelů (puritánů/vtipálků/trollů) připomíná kostým Wasp (Evangeline Lilly) penis s varlaty, který je namířený k jejímu rozkroku. Schválně se podívejte na přiložený titulní obrázek a posuďte sami, jestli vás napadají podobné blbiny, když se na kostým podíváte ;-). Co je však důležitější, společně s fotkou se objevila také synopse, která se do značné míry shoduje s nedávno uniklým popisem filmu:

Marvel Cinematic Universe přináší Ant-Man and The Wasp, novou kapitolu příběhu o hrdinech s neuvěřitelnou schopností zmenšovat se. Po událostech Capataina Ameriky: Civil War se Scott Lang potýká s následky svých činů jako superhrdina i jako otec. Když se snaží najít rovnováhu mezi svým životem a Ant-Manovými odpovědnostmi, setkává se znovu s Hope van Dyne a doktorem Hankem Pymem, kteří pro něj mají novou naléhavou misi. Scott musí znovu obléknout kostým a naučit se bojovat po boku Wasp, zatímco se tým pokouší společně rozkrýt tajemství z minulosti.

Dále se objevilo vysvětlení Michaela Peñi, který objasnil svoje nedávné prohlášení o Ant-Manovi 3. Tehdy to myslel pouze tak, že pokud by trojka vznikla, byl by rád její součástí. Žádné informace o filmu nemá, není součástí studia a jako představitel vedlejší role se rozhodně o podobných věcech s předstihem nedozvídá. Marvel si drží karty hezky blízko u těla a hercům skoro nic neříká. A i kdyby cokoliv konkrétního nějakým zázrakem věděl, stejně by to nesměl říct. Takže jeho zmínka v předchozím rozhovoru byla čistě hypotetická. Ale věří tomu, že pokud bude dvojka komerčně úspěšná, na natáčení dalšího dílu dojde.

V hlavních rolích se vracejí Paul Rudd jako Scott Lang, Evangeline Lilly jako Hope van Dyne, Michael Douglas jako Hank Pym, Judy Greer jako Maggie, Bobby Cannavale jako Paxton, Michael Peña jako Luis, David Dastmalchian jako Kurt a T.I. jako Dave. Nově je doplňují Michelle Pfeiffer jako Hope van Dyne, Laurence Fishburne jako Goliath, Walton Goggins jako Sonny Burch, Randall Park jako Jimmy Woo a Hannah John-Kamen jako Ghost. Režíruje Peyton Reed, scénář připravují společně s režisérem Paul Rudd, Adam McKay, Andrew Barrer a Gabriel Ferrari, kteří se všichni podíleli na scénáři k prvnímu filmu. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5. 7. 2018. 

Zdroje: CBM, USA Today

Ant-Man and the Wasp

06.07.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 8

Ant-Man & The Wasp: Synopse a vtipná "kontroverze" | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: Synopse a vtipná "kontroverze" | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: Synopse a vtipná "kontroverze" | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: Synopse a vtipná "kontroverze" | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: Synopse a vtipná "kontroverze" | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: Synopse a vtipná "kontroverze" | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: Synopse a vtipná "kontroverze" | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: Synopse a vtipná "kontroverze" | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest