Cliff Beasts 6: Už brzy se na Netflix vrátí nejslavnější potvory v dějinách filmu

Cliff Beasts 6: Už brzy se na Netflix vrátí nejslavnější potvory v dějinách filmu | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Pusťte si trailer špičkového trikového filmu s obávanými dinosaury z útesů.

1. dubna dorazí na Netflix Cliff Beasts 6, nebo přesněji řečeno Cliff Bea6ts: Battle for Everest: Memories of a Requiem. Tedy zhruba: Příšery z útesů 6: Bitva o Everest: Vzpomínky na Requiem. Slogan říká: „Když už jste si začínali myslet, že je bezpečné vrátit se zpátky na útesy...“ A synopse uvádí: Lidstvo zase jednou ohrožuje druh dinosaurů známý jako příšery z útesů. Po dlouhých pěti letech se tým musí znovu dát dohromady, aby bojoval s příšerami z útesů. Tentokrát na Mount Everestu!

Jestli si nemůžete vybavit naprosto parádní Cliff Beasts 1-5...tak si povšimněte data premiéry. Snímek je ohlášený na Apríla. A nejde o skutečný film. Cliff Beasts 6 je fiktivní snímek, který natáčejí herci v chystané komedii The Bubble (Bublina).

Tu natočil Judd Apatow (40 let panic, Zbouchnutá) a jeho nejnovější snímek má poměrně kuriózní genezi. Od svojí manželky Leslie Mann se Judd dozvěděl žhavé drby ze zákulisí natáčení Jurského světa: Nadvlády. Film byl jedním z vůbec prvních, které se točily během přísných pandemických opatření. Ta na produkci poměrně tvrdě dopadla. Apatow se volně inspiroval historkami o tom, co vše se dělo v zákulisí a natočil snímek o hercích, kteří jsou izolovaní od zbytku světa a přitom se snaží natočit šestý díl úspěšné dinosauří série. Jurský park/svět v jeho parodické verzi nahradí právě Cliff Beasts.

Apatow napsal scénář spolu s Pam Brady a obsazení je nabité. V hlavních rolích vystupují Pedro Pascal, Karen Gillan, Leslie Mann, Maria Bakalova, Fred Armisen, David Duchovny, Peter Serafinowicz, Keegan-Michael Kay a Iris Apatow. Dle zákulisních informací si duo Pascal a Gillan střihne hvězdnou "filmovou dvojici" (v jurské frančíze Chrise Pratt a Bryce Dallas Howard) a Duchovny s Mann pro změnu postarší páreček hereckých veteránů s komplikovanou minulostí (v reálu Jeff Goldblum a Laura Dern).

Parodický trailer je zábavný, téma zní zábavně, obsazení je nabité, na apríla se tedy snad máme na co těšit.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 3

Cliff Beasts 6: Už brzy se na Netflix vrátí nejslavnější potvory v dějinách filmu | Fandíme filmu Cliff Beasts 6: Už brzy se na Netflix vrátí nejslavnější potvory v dějinách filmu | Fandíme filmu Cliff Beasts 6: Už brzy se na Netflix vrátí nejslavnější potvory v dějinách filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest