Morbius: Finální trailer sází na spojení se Spider-Manem

Morbius: Finální trailer sází na spojení se Spider-Manem | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit další 4 obrázky
Hlavní Morbiův protivník se poodhaluje v závěrečné upoutávce.

Před pár dny se Morbius pochlubil krátkým filmem o filmu o svojí historii. Při té příležitosti bylo informováno, že dnes uvidíme také finální trailer. Ten teď dorazil. Upoutávka opět věnuje hodně prostoru Michaelu Keatonovi v roli Adriana Toomese. To je hlavní záporák filmu Spider-Man: Homecoming, který se aktuálně vrací na scénu. Zatím nevíme, jakým způsobem, ale trailer poodhaluje, jakou úlohu by mohl v příběhu hrát.

Michael Morbius (Jared Leto) se s Toomesem setká po svém zadržení a Adrian ve filmu figuruje jako Michaelův pokušitel, který jej bude přesvědčovat o tom, aby nepotlačoval své nově nabité schopnosti, ale naplno jich využil. Zajímavostí je také to, že ačkoliv je premiéra filmu už opravdu za rohem, Keaton stále na roli v nějaké míře pracuje, jak prozradil na svém instagramu. V upoutávkách se zatím také jen minimálně ukazoval Matt Smith jako Loxias Crown, hlavní antagonista filmu, o němž jsme se nedávno konečně dozvěděli něco bližšího. Teď se v traileru konečně chápe slova a zdá se, že všechno směřuje ke Michaelově a Loxiasově střetu.

Hororový snímek s akčními prvky Morbius vypráví příběh vědce (Jared Leto), jenž se při snaze nalézt lék na vzácnou krevní chorobu nešťastnou náhodou přemění v živoucího upíra. Ač znechucen svou žízní po lidské krvi, rozhodne se namířit krvežíznivost proti kriminálníkům, které nepovažuje za hodné života. Morbius začínal v komiksech jako záporák, posléze se z něj stal antihrdina. Ve filmovém světě by Morbiovy příběhy mohly být provázané s Venomem. Dále hrají Matt Smith, Tyrese Gibson a Adria Arjona. Scénář napsali Burk Sharpless a Matt Sazama. Režíruje Daniel Espinosa. Datum premiéry v ČR je stanoveno na 27. 1. 2022.

Podklady a foto: Sony

Zdroje: Michael Keaton

Galerie: 5

Morbius: Finální trailer sází na spojení se Spider-Manem | Fandíme filmu Morbius: Finální trailer sází na spojení se Spider-Manem | Fandíme filmu Morbius: Finální trailer sází na spojení se Spider-Manem | Fandíme filmu Morbius: Finální trailer sází na spojení se Spider-Manem | Fandíme filmu Morbius: Finální trailer sází na spojení se Spider-Manem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest