Vyšehrad: Fylm - Julius „Lavi“ Lavický se vrací v bláznivém traileru

Vyšehrad: Fylm - Julius „Lavi“ Lavický se vrací v bláznivém traileru | Fandíme filmu
Bioscop
Zobrazit dalších 9 obrázků
Stejně jako Lavi se jako lavina přiřítila první ukázka na chystaný celovečerák.

V roce 2016 uvedla dnes již neexistující internetová televize OBBOD seriál Vyšehrad, který se okamžitě nejen mezi fotbalovými fanoušky stal hitem. Příběh zlatého dítěte Juliuse Lavického (Jakub Štáfek), který kvůli vlastní debilitě a rozmařilosti ztratil statut geniálního fotbalového talentu, místo ve Spartě a musel se pakovat do třetiligového Slavoje Vyšehrad, velmi trefně a satiricky zpracovával různá kontroverzní fotbalová témata, a svým osobitým stylem se zaryl do srdcí fanoušků. Úspěch byl takový, že hlavní představitel Jakub Štáfek a režisér Martin Kopp začali chystat celovečerní film, jenž vyjde letos v květnu, a aktuálně se podělil o první plnohodnotný trailer.

Vyšehrad: Fylm, jak se tento počin jmenuje, podobně jako kdysi Kancelář Blaník, přebírá úspěšné prvky seriálu, a naděluje nám je ve větší míře a s větším rozpočtem. Julius Lavický se kromě protloukání svojí skandály pokaženou fotbalovou kariérou bude potýkat také s péčí o syna, o kterém doteď nevěděl. Jak se ale přihlouplý a excentrický Lavi dokáže postarat o malého kluka, když se bez svého agenta nedokáže postarat ani sám o sebe?

Film se chystá kromě ústředního příběhu reflektovat také kauzy z prostředí českého fotbalu svým typicky satirickým a komediálním stylem. Ve filmu se objeví spousta fotbalových osobností, a na paškál přijdou například korupční skandály bývalého místopředsedy FAČR a nejvlivnějšího muže českého fotbalu Romana Berbra. Nutno zmínit, že za filmem stojí skoro celý původní tým, který stál i za seriálem, takže bude opravdu na co se těšit. V galerii se také mrkněte na plakát k filmu.

Po úspěšném onlinovém seriálu přichází postava Laviho v novém kabátě celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. A to jak na poli scénáře, režie, kamery, produkce, tak i na poli hereckého obsazení. Lavi je pořád stejný, jen mu život přináší nová dobrodružství a mnohá překvapení, která z něj dělají ještě dospělejšího Laviho.

V hlavních rolích se kromě Jakuba Štáfka představí například Jakub Prachař, Ondřej Pavelka, Šárka Vaculíková, Jaroslav Plesl, Veronika Khek Kubařová či David Prachař. Z fotbalových osobností se objeví Tomáš Rosický, Vladimír Šmicer, Jaromír Bosák či Roman Bednář. Premiéra filmu bude 14. 4. 2022.

Podklady a foto: Bioscop

Galerie: 10

Vyšehrad: Fylm - Julius „Lavi“ Lavický se vrací v bláznivém traileru | Fandíme filmu Vyšehrad: Fylm - Julius „Lavi“ Lavický se vrací v bláznivém traileru | Fandíme filmu Vyšehrad: Fylm - Julius „Lavi“ Lavický se vrací v bláznivém traileru | Fandíme filmu Vyšehrad: Fylm - Julius „Lavi“ Lavický se vrací v bláznivém traileru | Fandíme filmu Vyšehrad: Fylm - Julius „Lavi“ Lavický se vrací v bláznivém traileru | Fandíme filmu Vyšehrad: Fylm - Julius „Lavi“ Lavický se vrací v bláznivém traileru | Fandíme filmu Vyšehrad: Fylm - Julius „Lavi“ Lavický se vrací v bláznivém traileru | Fandíme filmu Vyšehrad: Fylm - Julius „Lavi“ Lavický se vrací v bláznivém traileru | Fandíme filmu Vyšehrad: Fylm - Julius „Lavi“ Lavický se vrací v bláznivém traileru | Fandíme filmu Vyšehrad: Fylm - Julius „Lavi“ Lavický se vrací v bláznivém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest