Blood Ties: Clive Owen chce druhou šanci

Blood Ties: Clive Owen chce druhou šanci | Fandíme filmu
Clive Owen se v atmosferickém traileru představuje jako bývalý kriminálník, který se vrací z vězení. Doprovodí ho Zoe Saldana, Marion Cotillard či Mila Kunis.

Brooklyn. 1973. Dva Bratři. Chris (Clive Owen) a Frank (Billy Crudrup). Oba stojí na opačné straně zákona. Chris se právě vrací z vězení kde si odpykal svůj dvanáctiletý trest za vraždu, zatímco Frank se mezitím stal kapitánem NYPD. Jde o remake pět let starého francouzského filmu Krevní Pouta. Režíruje hvězda původního snímku Guillaume Canet. Ten také napsal scénář společně s Jamesem Grayem, který má za sebou filmy jako Milenci, Temná Zákoutí nebo velmi podobný film Noc Patří Nám. Pro Canneta to bude anglicky mluvený debut.

Kromě Owena a Crudrupa se ve filmu objeví Zoe Saldana, Marion Cotillard, Mila Kunis nebo James Caan. Na francouzkou produkci má tento film velice silné obsazení. Film byl vybrán do oficiální soutěže v Cannes, takže se dá předpokládat, že nepůjde jenom o klasickou gangsterku. Námět sice neoplývá originalitou, ale ukázka dokáže navázat stylovou atmosféru New Yorku. Pochválit musím skvěle vybranou hudbu. Trailer rozhodně dokáže zaujmout. Film začne být uváděn ve Francii na podzim, zatímco v USA nemá zatím žádného distributora.

Blood Ties: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest