Blue Angel: Clivea Owena zničí vztah se studentkou

Blue Angel: Clivea Owena zničí vztah se studentkou | Fandíme filmu
Profesor literatury v podání Clivea Owena najde novou múzu v talentované studentce. Může z jejich platonického vztahu vzejít cokoliv dobrého?

Richard Levine je sice pro leckoho neznámý režisér, avšak ve světě seriálů se již pohybuje řádků let, především jako producent/scénárista (aktuálně například Boss, dříve Plastická chirurgie s.r.o.). Režisérskou židly si vyzkoušel v dramatu Zítra snad bude líp (Every day) a aktuálně se chystá na adaptaci románu Blue Angel autorky Francine Prose.

Hlavní role v novém filmu by se měl ujmout Clive Owen – tomu poslední dobou lehce skomírá kariéra (Elitní zabijáci ani Nezvaní hosté nepatří k nejpovedenějším), jistě by se mu tedy nějaký úspěch šiknul. Owen si zahraje vysokoškolského profesora, který je lehce unavený životem, školní politikou a nezájmem studentů. Pak do jeho třídy nastoupí bystrá a zvídavá studentka, která ho nabije novým elánem. Jenže nic není tak prosté, jak se zdá. Studentka je sice literárně nadaná, nicméně poněkud nestabilní a profesor se s děvčetem z nějakého důvodu schází potají. Kdo koho zneužívá, kdo kým manipuluje a kdo nakonec bude víc raněný? To se dozvíme až v kinech, protože knižní předloha prozatím v češtině nevyšla.

Zdroje: Cinemablend, Amazon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest