Candy Store: De Niro a Christoph Waltz hledají atomovku

Candy Store: De Niro a Christoph Waltz hledají atomovku | Fandíme filmu
Scenárista filmů jako Traffic nebo Syriana se pouští do dalšího kriminálního thrilleru.

Robert De Niro a akční thriller. Tahle kombinace tu už byla mnohokrát a mnohokrát zafungovala. Z těch nejznámější vyjmenuji například thrillery Ronin, Nelítostný souboj, Neuplatné nebo třeba 15 minut, kde si vedle něj zahrál i Karel Roden.  A zdá se, že se De Niro i v notně pokročilém věku (v říjnu oslaví 70) jen tak nevzdá svých akčních rolí. Před nedávnem dokončil film Grudge Match, kde si nasadí boxerské rukavice a pustí se do bitky se Sylvesterem Stallonem. No a tím to nekončí, jako svůj další projekt si vybral thriller Candy Store

Za projektem stojí společnosti Lionsgate a Good Universe. Film napsali Shannon Burke a Stephen Gaghan, přičemž druhý jmenovaný se ujme i režie. Gaghan jako režisér není moc zkušený, nicméně jeho drama Syriana s Georgem Clooneym sklidilo spoustu úspěchů. A o čem tenhle nový akční film vlastně bude?  Příběh nás zavede do kriminálního podsvětí v Brooklynu. Právě zde bývalý soukromí detektiv zjistí, že přímo za jeho domem sídlí tajná zločinecká organizace. Spojí se proto s zdiskreditovaným místním policistou (toho by měl ztvárnit De Niro), a spolu pak zjistí, že se přímo pod Manhattanem chystá odpálení atomové bomby.

Kromě De Nira si ve filmu zahraje další velký herec, Christoph Waltz, který jde v poslední době z jednoho zajímavého projektu do druhého, a který si nedávno odnesl Oscara za svou roli v Nespoutaném Djangovi. Dalšími potvrzenými jmény jsou Jason Clarke (Veřejní nepřátelé, Zero Dark Thirty) a Omar Sy (Nedotknutelní). Film je momentálně v preprodukci, datum premiéry není stanoveno.

Zdroje: THR, Coming Soon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest