Moon Knight bude brutální a krvavou marvelovkou

Moon Knight bude brutální a krvavou marvelovkou | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 3 obrázky
Temného hrdinu s rozpolcenou myslí představuje nová synopse.

Prozatím s jistotou nevíme, zda nakonec Moon Knight uvede v noci na zítřek během Super Bowlu novou upoutávku, nicméně zatím jsou tu alespoň novinky, které šéf Marvelu Kevin Feige prozradil magazínu Empire. Feige uvedl, že Moon Knight je brutální hrdina. Minisérie pro Disney+ studiu umožnily posouvat hranice toho, co je možné. V sérii je řada pasáží, kde Moon Knight agresivně bije své oponenty. Je to hlasité, brutální a tvůrci se prý nijak nedrželi zpátky. Styl minisérie je prostě jiný, než u dosavadních příběhů od Marvel Studios. Spolu s vyjádřením Feigeho bylo zveřejněno pár nových obrázků (viz galerie pod článkem) a na jednom z nich můžeme vidět krev na kloubech Moon Knightovy ruky.

Další zprávy přicházejí od Disneyho oddělení pro latinskou Ameriku. Jeho webovky přibližují zápletku filmu. Steven Grant trpí disociativní poruchou osobnosti. To si uvědomuje v momentě, kdy začne zakoušet záblesky z jiného života. Na povrch začíná vystupovat jeho paralelní identita, Marc Spector. Ten býval vojenským důstojníkem a agentem CIA. Když se později živil jako žoldák, parťáci se na něj během jedné mise v Egyptě vykašlou a nechají jej napospas smrti. Egyptský bůh Khonshu s Marcem uzavře dohodu. Zachrání mu život a dá mu nadlidské schopnosti výměnou za to, že se stane vykonavatelem jeho vůle na Zemi. Z Marca má následně schopnosti vrcholného atleta a akrobata, stává se vynikajícím bojovým stratégem a mistrem v boji s velkou škálou zbraní.

Steven Grant je plachý zaměstnanec obchodu se suvenýry, kterého začnou stíhat výpadky paměti a vzpomínky na úplně cizí život. Steven zjišťuje, že trpí disociativní poruchou osobnosti a sdílí tělo s žoldákem Marcem Spectorem. Nepřátelé se ke Stevenovi/Marcovi rychle blíží a jim nezbývá než se vypořádat se svými složitými identitami a se smrtícím tajemstvím egyptských bohů. V hlavních rolích Oscar Isaac, Ethan Hawke, May Calamawy či Gaspard Ulliel. Scénář - Jeremy Slater, režie - Mohamed Diab, Justin Benson, Aaron Moorhead. Datum premiéry je stanoveno na 30. března 2022.

Foto: Marvel

Zdroje: Empire, Disney

Galerie: 4

Moon Knight bude brutální a krvavou marvelovkou | Fandíme filmu Moon Knight bude brutální a krvavou marvelovkou | Fandíme filmu Moon Knight bude brutální a krvavou marvelovkou | Fandíme filmu Moon Knight bude brutální a krvavou marvelovkou | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest