Heart of Stone: Gal Gadot a Jamie Dornan se pustí do špionáže

Heart of Stone: Gal Gadot a Jamie Dornan se pustí do špionáže | Fandíme filmu
Parallel Films
Pan Grey vymění povolení svazovat za povolení zabíjet.

Zhruba před rokem jsme vás poprvé informovali o chystaném špionážním snímku Heart of Stone. Tehdy byla do jedné z hlavních rolí obsazena Gal Gadot (Wonder Woman). Tu teď doplňuje Jamie Dornan. Po tom je aktuálně sháňka, když kritici i poroty nejrůznějších cen chválí jeho výkon ve snímku Belfast. Dornan je nejznámější pro svoji roli pana Graye v erotickém thrilleru Padesát odstínů šedi, v poslední době však zažívá určitou renesanci, když je chválený za výkony ve zmiňovaném Belfastu, v komedii Barb a Star nebo v seriálu The Tourist.

V tuhle chvíli bohužel nemáme žádné bližší informace o zápletce filmu. Víme, že půjde o nový špionážní velkofilmu „ve stylu Bonda či Mission: Impossible“. V ideálním případě by Heart of Stone mělo odstartovat novou filmovou sérii. Zřejmě nepůjde o žádnou skromnou produkci, protože jen výplata Gadot jde dle dostupných údajů do desítek milionů. Režíruje Tom Harper (The Aeronauts, Wild Rose). O scénář se postarají Greg Rucka, kvalitní komiksový autor, jenž má naneštěstí prsty v mdlé a nudné netflixovce Old Guard: Nesmrtelní, a Allison Schroeder, která byla v roce 2017 nominovaná na Oscara v kategorii nejlepší adaptovaný scénář za snímek Skrytá čísla.

Práva na film získal Netflix. Kdy jej nabídne divákům, to zatím nevíme, záležet bude především na tom, kdy bude mít Gal Gadot volno ve svém nabitém diáři. S doplňováním obsazení můžeme ale předpokládat, že se natáčení pomalu blíží.

Foto je ilustrační, Jamie Dornan ve filmu The Siege of Jadotville

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest