Transformers 4: Roboti změní vzhled a přestěhují se do Číny

Transformers 4: Roboti změní vzhled a přestěhují se do Číny | Fandíme filmu
A kdo po Shiovi a Megan převezme úlohu mladých tváří série?

Michael Bay letos představí na plátnech kin novinku Pain and Gain, kde se tak trochu vrací ke svým režisérským začátkům, a tak se o robotickou filmovou zábavu v tomto roce pokusí postarat Guillermo del Toro a jeho sci-fi Pacific Rim, v níž si to obří robotické stroje rozdají na férovku s přerostlými monstry. Už delší čas však není velkým tajemstvím, že jakmile Bay dokončí svůj menší projekt, opět nasměruje svou plnou pozornost ke čtyřce Transformerů (prvnímu dílu nové trilogie).

Od poslední novinky víme, že TF4 není žádný restart, bude se odehrávat čtyři roky po událostech trojky a hlavním lidským tahounem filmu bude Mark Wahlberg, který s režisérem spolupracoval právě na zmiňované kriminálce Pain and Gain. Začátkem roku se objevila další informace o obsazení a novým hercem na palubě se stává Ir Jack Reynor (What Richard Did), který má údajně ztvárnit mladíka se zálibou v rychlé jízdě a ve Wahlbergově dceři (tu by si měla zahrát Nicola Peltz). Bay během rozhovoru pro magazín Forbes na adresu Transformerů 4 uvedl, že díky novým hereckým tvářím získá franšíza novou svěžest, nicméně pouze vyměnit lidi nestačí. Kompletně přebudovat bude třeba vše, včetně vzhledu robotů! Ta prý bude logicky vycházet z příběhu. Bay také tvrdí, že druhá trilogie začne v malinko menším měřítku, nicméně věří mu někdo?

Další novinkou je, že by se film, po vzoru Iron Mana 3, mohl částečně točit v Číně. Studio Paramount by se tak opět mohlo spojit s místní koprodukční společností, což by mu v nejlidnatějším státu světa zajistilo mnohem vyšší podíl na tržbách. Mluvčí Paramountu Katie Martin Kelley zatím odmítá spolupráci s Čínou definitivně potvrdit, teoreticky by se film mohl natáčet také v Thajsku. První klapka by měla padnout v květnu.

Zdroje: Collider, Twitchfilm, Forbes, MichaelBay.com, Vulture

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest