Avatar: Reckoning – Před dalším filmem si můžeme Avatara alespoň zahrát

Avatar: Reckoning – Před dalším filmem si můžeme Avatara alespoň zahrát | Fandíme filmu
Archosaur Games
Dostaneme možnost prozkoumat dosud neviděná zákoutí Pandory.

Na premiéru Avatara 2 stále čekáme. Prozatím je ohlášená na 15. prosince letošního roku, ale stále není vyloučeno, že ji pandemie nebo konkurenční Aquaman 2 někam posunou. Tak či tak se čekání na pokračování protáhne minimálně na 13 let a i letos stále do premiéry zbývá přinejmenším dalších 11 měsíců.

Čekání by fanouškům sci-fi světa Jamese Camerona mohla ukrátit videohra Avatar: Reckoning, kterou čerstvě ohlásil Disney. Na hráče čeká MMORPG (online multiplayer RPG hra, jako například World of Warcraft), ačkoliv popis chystané hry je trochu zvláštní. Měla by obsahovat single player mód, kooperaci a player vs. Player, což by vše mělo nějakým způsobem zapadat do širšího konceptu MMORPG.

Hra bude určená pro mobilní zařízení s Androidem i iOS a nechá hráče, aby si vytvořili vlastního Avatara a vydali se prozkoumat dosud neviděné části Pandory. Hráči se setkají s novými klany Na’viů, kteří se snaží uhájit svoje domovy před pozemskou společností RDA, jež na měsíci Pandora násilně těží cenné suroviny. A mezi tím vším hráč potká rozličná mimozemská stvoření.

Hru vyvíjí společnost Archosaur Games na Unreal Enginu 4. Hra má být dostupná před koncem letošního roku, takže snad nedočkavcům zkrátí čekání na další film. Na titulce vidíte artwork, který byl ke hře zveřejněný. Delší dobu už se chystá také videohra Avatar: Frontiers of Pandora, o níž nicméně od loňska nepřibyly žádné nové zprávy.

Foto: Archosaur Games

Zdroj: Screen Rant

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest