Batgirl: Nová superhrdinka v prvním videu z natáčení

Batgirl: Nová superhrdinka v prvním videu z natáčení | Fandíme filmu
Warner Bros.
Je tu bližší pohled na kostým mladé Batmanovy následovnice.

Jen před několika dny zveřejnilo studio Warner Bros. první oficiální pohled na Leslie Grace v kostýmu superhrdinky Batgirl. Tehdy jsme mohli spekulovat o tom, že fotka byla zveřejněná tak brzy proto, že se štáb brzy chystá natáčet v exteriérech, kde by kostým stejně vyfotil někdo z kolemjdoucích. A to se také potvrdilo.

Jak natáčení v britském Glasgow pokračuje, dočkáváme se dalších a dalších pohledů na kulisy a také na vlastní natáčení snímku. Batgirl stojí na vyvýšené plošině. Není zcela zřejmé, zda to je kaskadérka nebo Leslie, ani co tam nahoře vlastně dělá. Můžeme si nicméně blíže prohlédnout její kostým a také brýle, které má posazené na čele.

Pak tu máme další pohled na nástěnnou malbu, která zcela zjevně vyobrazuje Michaela Keatona, jako Batmana. A upřímně řečeno, pokud takhle dobře dovedou v Gothamu namalovat Batmana, tak úplně každý musí poznat, že se pod maskou skrývá Bruce Wayne. Nebo nemyslíte? :-)

A pak jsou tu ještě záběry ze scény na tržišti, kde se prochází Barbara v civilu. Společně s ní jsou na scéně Ivory Aquino jako Barbařina nejlepší kamarádka Alysia Yeoh a Jacob Scipio v blíže nespecifikované roli.

Batgirl je jednou z nejpopulárnějších ženských hrdinek ze světa DC komiksu. Identitu užívala řada žen, nejčastěji Barbara Gordon. Nejdříve se Barbara objevovala čistě jako dcera komisaře Gordona, později se z ní stala maskovaná bojovnice se zločinem. V klíčovém příběhu se zotavila z vážného zranění páteře, které jí způsobil Joker, a kvůli kterému byla dlouhé roky upoutána na invalidní vozík. Znovu pak začala chodit a znovu oblékla kostým Batgirl, avšak trauma z paralyzujícího zranění ji stále budí ze sna. V hlavní roli Leslie Grace, jako komisař Gordon vystupuje J.K. Simmons. Dále hrají Brendan Fraser a Jacob Scipio. Scénář chystaného filmu napsala Christina Hodson, režírují Adil El Arbi a Bilall Fallah. Snímek je určen exkluzivně pro streamovací službu HBO Max. Snímek by měl být uvedený v roce 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: Batgirl Film News

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest