Batgirl: První pohled na Brendana Frasera v roli záporáka

Batgirl: První pohled na Brendana Frasera v roli záporáka | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Obsazení nového komiksového filmu se rozšiřuje a je tu pár fotek ze zákulisí.

Natáčení komiksové novinky Batgirl už hezkých pár dní běží a před časem bylo odhaleno také to, že Brendan Fraser ve snímku vystoupí jako záporák Firefly. Lze předpokládat, že padouch bude nosit ve filmu nějakou masku, už teď si jej však můžeme prohlédnout v civilu. Na sobě má něco jako zástěru. Možná pro práci s nebezpečnými chemikáliemi? Bude něco kovat? Nebo prostě jen rád vaří? Každopádně díky fotce a videu z oslavy Fraserových narozenin můžeme vidět, jak to nejspíš bude vypadat v záporákově bytě, protože právě v této kulise filmaři sedí.

Dále jsme viděli fotky policejních uniforem a auta a zákulisní snímek představitelky hlavní role Leslie Grace nám naznačuje, že herečka bude kvůli roli Barbary Gordon přebarvena na nějaký odstín zrzavé, tak jako je to u postav v komiksech. A režisér Billall Fallah odhalil, že ve snímku bude vystupovat herec Dimitri Thivaios. Ten měl různé drobné role Mužích v černém: Globální hrozbě či v Rambovi: Poslední krvi. Zřejmě tedy opět půjde o drobnou roličku.

Batgirl je jednou z nejpopulárnějších ženských hrdinek ze světa DC komiksu. Identitu užívala řada žen, nejčastěji Barbara Gordon. Nejdříve se Barbara objevovala čistě jako dcera komisaře Gordona, později se z ní stala maskovaná bojovnice se zločinem. V klíčovém příběhu se zotavila z vážného zranění páteře, které jí způsobil Joker, a kvůli kterému byla dlouhé roky upoutána na invalidní vozík. Znovu pak začala chodit a znovu oblékla kostým Batgirl, avšak trauma z paralyzujícího zranění ji stále budí ze sna. V hlavní roli Leslie Grace, jako komisař Gordon vystupuje J.K. Simmons. Dále hrají Brendan Fraser a Jacob Scipio. Scénář chystaného filmu napsala Christina Hodson, režírují Adil El Arbi a Bilall Fallah. Snímek je určen exkluzivně pro streamovací službu HBO Max.

Foto: Warner Bros. / HBO

Zdroje: Adil El Arbi, Bilall Fallah

Galerie: 5

Batgirl: První pohled na Brendana Frasera v roli záporáka | Fandíme filmu Batgirl: První pohled na Brendana Frasera v roli záporáka | Fandíme filmu Batgirl: První pohled na Brendana Frasera v roli záporáka | Fandíme filmu Batgirl: První pohled na Brendana Frasera v roli záporáka | Fandíme filmu Batgirl: První pohled na Brendana Frasera v roli záporáka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest