Moon Knight: Nový teaser temné marvelovky

Moon Knight: Nový teaser temné marvelovky | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 4 obrázky
První pohled na postavu Ethana Hawka. A kdy uvidíme plnohodnotný trailer.

Včera jsme tu měli zprávu o tom, že minisérie Moon Knight by měla odstartovat 30. března. Potvrzení bychom se mohli dočkat už během nadcházejícího úterý, kdy bude oficiálně zveřejněný první plnohodnotný trailer. Upoutávka se dočká premiéry v noci z pondělí na úterý našeho času, takže v úterý se určitě během dne u nás zastavte, upoutávku pro vás budeme mít připravenou.

Láká nás na ni čerstvě zveřejněný kratičký teaser. V tom jsme se dočkali vůbec prvního oficiálního pohledu do tváře Moon Knighta (už před časem jej nabídl jeden únik), kdy je jasně patrná temná povaha zakukleného superhrdiny (Oscar Isaac). I z následujících momentů je patrné, že tohle není žádný nažehlený Captain America, když Marcu Spectorovi (Moon Knightovo občanské jméno) někdo říká, že je v něm chaos a následně můžeme pozorovat, jak agresivně tluče oponenta ležícího na zemi.

Oficiální popisek slibuje „mezinárodní dobrodružnou sérii o komplikovaném mstiteli, který trpí disociativní poruchou osobnosti (zastarale rozštěpenou osobností). Mnohočetné osobnosti, které v něm přebývají, jsou uvrženy do smrtící války bohů ve starověkém i moderním Egyptě.“

Upoutávka nám odhaluje také vůbec první pohled na zatím blíže neodhalenou dlouhovlasou postavu Ethana Hawkea a sledovat můžeme také moment, kdy se na Marcu Spectorovi zhmotní jeho kostým Moon Knighta doslova z ničeho.

Moon Knight, občanským jménem Marc Spector, je v komiksech takový marvelovský Batman. Býval boxerem, americkým vojákem a žoldákem. Na misi v Egyptě byl smrtelně zraněn a zpět k životu jej přivedl egyptský měsíční bůh Khonshu, který mu nabídne nadlidskou sílu, pokud se stane božím ztělesněním na Zemi. Následně se Spector vrací do Ameriky, kde investuje své úspory, stane se milionářem, dny tráví řízením taxíku, aby neztratil kontakt s ulicí a po nocích ve stříbřité kápi bojuje se zločinem. Své síly čerpá z fází měsíce (čím blíž je úplněk, tím je silnější) a trpí rozštěpenou osobností, takže vedle padouchů bojuje i s vlastními vnitřními démony.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 5

Moon Knight: Nový teaser temné marvelovky | Fandíme filmu Moon Knight: Nový teaser temné marvelovky | Fandíme filmu Moon Knight: Nový teaser temné marvelovky | Fandíme filmu Moon Knight: Nový teaser temné marvelovky | Fandíme filmu Moon Knight: Nový teaser temné marvelovky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest