Moon Knight: Video z natáčení předvádí maskovaného muže v akci

Moon Knight: Video z natáčení předvádí maskovaného muže v akci | Fandíme filmu
Marvel Comics
Buď si z nás internet tropí kruté žerty, nebo jsme se dočkali prvního pohledu na filmovou podobu příštího marvelovského superhrdiny.

V posledních pár dnech bylo život kolem Moon Knighta, nového temného superhrdiny od Marvelu, jenž právě natáčí v Budapešti svoji vlastní minisérii pro Disney+. Z natáčení jsme dlouho neviděli žádné zajímavé záběry, až teď. Kolemjdoucím se podařilo v Maďarsku zaznamenat natáčení akční akční scény. Jak sami můžete vidět, kameramani zabírají kaskadéra, jenž se rozeběhne a na drátech se nechá vynést do vysokého výskoku. Většina komentujících se domnívá, že jde přímo o Moon Knighta (hrdina má v komiksech plášť, ale ty se většinou vyrábějí digitálně), už se ale objevil i názor, že by mohlo jít o někoho ze záporáků. Schválně dejte vědět, zda v postavě vidíte Moon Knighta nebo někoho jiného.

Aby neoficiálních obrázků nebylo málo, je tu také údajný artwork, jenž údajně ukazuje, jak bude temná postava v podání Oscara Isaaca výtvarně zpracována. Zatímco u záznamu z ulice je patrné, že se scéna výskoku skutečně natáčela, u artworku je situace výrazně složitější. Pokud se k němu v budoucnu nepřihlásí někdo z Marvelem najatých výtvarníků, nebo pokud nebude extrémně připomínat vizuální podobu hrdiny v minisérii, tak se nikdy nemusíme dozvědět, zda jde o oficiální výtvor, nebo jen práci nějakého fanouška.

A pochybnosti můžeme mít také k poslednímu pohledu na Moon Knighta, jenž se na síti objevil. Po sociálních médiích začal kolovat obrázek, co vypadá jako screenshot z interních pracovních záběrů. Na obrázku je něco, co vypadá jako Moon Knight v plném kostýmu. A tady už se pravost ověřuje opravdu těžko. Rozhodně je zvláštní, že obrázek (v momentě odevzdání článku k vydání) visí na síti už několik hodin. Pokud by šlo skutečně únik copyrightovaného interního materiálu, pak už by jej studio pravděpodobně nechalo smazat. Zvláštně také působí nápis „majetek Marvelu“. V tomhle případě by člověk očekával spíš „majetek Marvel Studios“ případně „majetek Marvel Studios, LLC“. Také si všimněte bílých očí. Dá se něco takového vytvořit v maskérně? U podobných kostýmů mívají herci oči na place volné a jejich překrytí maskou se často dodělává digitálně v postprodukci. A je otázka, jestli by se digitální úpravy opravdu dělaly takhle brzy, když se série stále točí a marketing série je ještě hodně daleko. Pokud jde o reálný pohled na Moon Knighta, tak se to dříve či později dozvíme. A jestli se koukáme na fake, tak na celkem zdařilý, co říkáte?

Moon Knight, občanským jménem Marc Spector, je v komiksech takový marvelovský Batman. Býval boxerem, americkým vojákem a žoldákem. Na misi v Egyptě byl smrtelně zraněn a zpět k životu jej přivedl egyptský měsíční bůh Khonshu, který mu nabídne nadlidskou sílu, pokud se stane božím ztělesněním na Zemi. Následně se Spector vrací do Ameriky, kde investuje své úspory, stane se milionářem, dny tráví řízením taxíku, aby neztratil kontakt s ulicí a po nocích ve stříbřité kápi bojuje se zločinem. Své síly čerpá z fází měsíce (čím blíž je úplněk, tím je silnější) a trpí rozštěpenou osobností, takže vedle padouchů bojuje i s vlastními vnitřními démony.

Foto: Marvel

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest