Ježek Sonic 2: Pokračování odhaluje postavy a zápletku

Ježek Sonic 2: Pokračování odhaluje postavy a zápletku | Fandíme filmu
Paramount
Zobrazit další 2 obrázky
Populární modrý rychlík nedávno dotočil svůj druhý celovečerní film.

Ježek Sonic si prošel problémy během příprav, kdy tvůrci po zhrozených reakcích fanoušků kompletně předělávali podobu ústředního videoherního hrdiny. Jakmile ale ježek rychlík dorazil do kin, vedl si tam skvěle a byl jedním z posledních hitů před plným propuknutím pandemie. Nakonec film v kinech utržil při rozpočtu 85 milionů parádních 319 milionů. Už tři měsíce po premiéře tak byly oznámeny přípravy pokračování.

Točit se začalo letos v březnu a dokončeno bylo minulý týden. V galerii můžete vidět oficiální fotografie, které k natáčení sdílel režisér Jeff Fowler. Níže však však najdete také záběry, které v ulicích Vancouveru pořídili náhodní kolemjdoucí. Ve videu můžete vidět natáčení scény s létajícím Doktorem Robotnikem (Jim Carrey). Co je ale důležitější, podařilo se vyfotit také maketu Knucklese, další populární postavy ze Sonicových videoher. O tom, že by se mohl ve druhém filmu objevit, se šuškalo už v únoru. Pak přišla fotka z natáčení a nakonec Knuckles figuruje i v synopsi filmu, která se objevila online:

Sonic je připravený mít víc volnosti a Tom a Maddie souhlasí, že pojedou na dovolenou a nechají jej doma samotného. Jakmile však odjedou, vrací se na scénu Doktor Robotnik, tentokrát s novým partnerem, Knucklesem, a hledá smaragd, který má moc tvořit i ničit civilizace. Sonic se spojí s vlastním parťákem, Tailsem, a společně se vydávají najít smaragd dřív, než padne do nesprávných rukou.

V Ježkovi Sonicovi 2 se vracejí Ben Schwartz jako Sonic, Jim Carrey jako Robotnik, James Marsden jako Tom a Tika Stumpter jako Maddie. Režíroval Jeff Fowler, scénář napsali Patrick Casey a Josh Miller. Datum české premiéry je stanovené na 7. 4. 2022.

Titulní foto je ilustrační, z prvního Ježka Sonica (Paramount)

Zdroje: Copyrightová kancelář Spojených států, Jeff Fowler

Galerie: 3

Ježek Sonic 2: Pokračování odhaluje postavy a zápletku | Fandíme filmu Ježek Sonic 2: Pokračování odhaluje postavy a zápletku | Fandíme filmu Ježek Sonic 2: Pokračování odhaluje postavy a zápletku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest