Metallica Through the Never: Trailer k metalové jízdě

Metallica Through the Never: Trailer k metalové jízdě | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Fanoušci legendární americké kapely se mohou těšit na pořádný nášup! Hetfield a spol. to opět pořádně rozjedou

Kdo by neznal americkou thrash-metalovou skupinu Metallica, která se nesmazatelně zapsala do srdcí hudebních fanoušků nejedním povedeným hitem. Populární kapela má oddané posluchače po celém světě a její jméno i dnes představuje velice ceněnou značku. Pravda, už zřejmě nejde o tak progresivní uskupení jako v 80. letech, leč pořád to dokáže čtveřice hudebníků ďábelsky roztočit, což mohu osobně potvrdit. Když bylo oznámeno, že skupina chystá filmový projekt, byl jsem docela zvědav, jakým směrem se to celé vyvine. Někteří z vás možná ještě mají v živé paměti dokument Metallica: Some Kind of Monster, kde nám bylo umožněno nahlédnout pod pokličku, přičemž materiál popisoval i kritické období před rozpačitě přijatou nahrávkou St.Anger. Tehdy to vypadalo na ukonční činnosti, neboť alkoholismus Jamese Hetfielda a z něho pramenící napětí mezi ním a Larsem Ulrichem, jež však bylo inherentní součástí jejich tvorby, nabíralo neúnosných mezí. Nicméně zpět ke snímku Metallica Through the Never za nímž stojí vyjma samotných členů kapely především Nimród Antal. Člověk zodpovědný za Motel smrti či Predátory napsal k hudebnímu spektáklu scénář a současně se jal úlohy režiséra.

Teď jsme se dočkali prvního traileru, v němž je jasně vidět, že půjde o symbiózu akčního dobrodružství mladíka v podání Danea DeHaana (Kronika, The Amazing Spider-Man 2) a našlapaného koncertu. Zásadní roli bude hrát jistě symbolika, která je už od prvních alb absolutně klíčovou k pochopení jednotlivých skladeb. Hetfieldovy texty jsou mnohdy takřka dokonalé a v upoutávce znějící pecka Master of Puppets je toho jasným důkazem. V základní synopsi se hovoří o neuvěřitelném noční anabázi jednoho z členů realizačního týmu (asi bedňák), jemuž se během plnění zadaného úkolu převrátí život naruby. Celé se to seběhne v průběhu vyprodaného koncertu a zdá se, že hlavnímu hrdinovi půjde zřejmě o krk! Zatím to vypadá hodně dobře, ale uvidíme, co z toho nakonec Antal a Metallica vykouzlí.

Premiéra v amerických IMAX 3D kinech je stanovena na 27. září 2013. Můžeme se jen modlit za to, aby muzikálovo-koncertní nářez dorazil i k nám! Májí u nás na FF.cz Hetfield, Ulrich, Kirk HammettRobert Trujillo nějaké fandy?

Metallica Through the Never: Trailer #1

Zdroj: Collider

Galerie: 2

Metallica Through the Never: Trailer k metalové jízdě | Fandíme filmu Metallica Through the Never: Trailer k metalové jízdě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest