Kandahar: Gerard Butler bojuje o přežití v Afghánistánu

Kandahar: Gerard Butler bojuje o přežití v Afghánistánu | Fandíme filmu
Thunder Road Films
Zobrazit další 2 obrázky
Po válečných příbězích z Afghánistánu je teď v Hollywoodu poptávka.

Poslední dobou se nám roztrhl s filmy z Afghánistánu pytel. Zřejmě hraje roli skutečnost, že stažení mezinárodních vojsk a následný vývoj politické situace v zemi přitáhl k podobným látkám pozornost producentů. Oznámený byl projekt s Tomem Hardym, s Jakem Gyllenhaalem a teď si představíme ještě jeden film, s Gerardem Butlerem (300, Pád Bílého domu).

Ten ve snímku Kandahar hraje Toma Harrise, utajeného agenta CIA, který v Afghánistánu uvízl hluboko v nepřátelském území. Spolu se svým afghánským tlumočníkem si musí probojovat cestu do Kandaharu, kde je mohou vyzvednout Tomovi lidé. Celou dobu se je přitom pronásledují elitní jednotky pověřené jejich likvidací.

Snímek režíruje Ric Roman Waughn, který už s Butlerem natočil Pád anděla a Greenland: Poslední úkryt. Scénář napsal Mitchell LaFortune na základě vlastní zkušeností armádního rozvědčíka v době Snowdenových úniků. V dalších rolích vystupují Nina Toussaint-White a Bahador Foladi. Natáčí se v Saudské Arábii, jako jeden z prvních amerických produkcí, které se do země nově snaží země přilákat modernizací svého filmového průmyslu a ekonomickými pobídkami. Točit se má v archeologickém nalezišti Hegra a ve městě Jeddah, kde lze najít historické centrum i hypermoderní čtvrť.

Podobné akční filmy nemívají tu nejnáročnější postprodukci, tudíž by snímek mohl být k vidění už v příštím roce. Dole v galerii uvidíte první fotografie z natáčení.

Fotky - Thunder Road Films

Zdroje: Thunder Road Films, Miguel De Olaso Macgregor, Fred North, Ric Roman Waughn, Deadline I, II

Galerie: 3

Kandahar: Gerard Butler bojuje o přežití v Afghánistánu | Fandíme filmu Kandahar: Gerard Butler bojuje o přežití v Afghánistánu | Fandíme filmu Kandahar: Gerard Butler bojuje o přežití v Afghánistánu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest