Aquaman 2: Jason Momoa hlásí, že je dotočeno

Aquaman 2: Jason Momoa hlásí, že je dotočeno | Fandíme filmu
Warner Bros.
Na závěr natáčení se štáb přesunul na Havaj, máme pro vás záběry.

Natáčení snímku Aquaman and the Lost Kingdom začalo koncem června. Teď, po více než pěti měsících, představitel hlavní role Jason Momoa hlásí, že je hotovo. Na Instagramu vzkázal:

Ty brďo, máme padla. Padla poslední klapka Aquamana 2. Mám vám toho tolik co vyprávět. Kéž bych vám to všechno mohl říct. Měl jsem fenomenální den. Všechny vás miluju. Bylo skvělý být na závěr natáčení doma, čekala tu na mě spousta skvělých překvapení. Miluju vás a...trvalo to dlouho. Dám si pauzu. Aloha.“

Momoa se na Havaji narodil a právě v jeho domovině se točily závěrečné scény produkce. Většinu času strávil štáb v ateliérech v Londýně, teď zhruba od poloviny listopadu byl na Havaji, kde se točily exteriérové scény. Níže si můžete prohlédnout pár záběrů z placu a poslechnout Jasonovo vyjádření.

Aquamana 2 režíruje opět James Wan. Scenáristou je David Leslie Johnson-McGoldrick. Jason Momoa se vrací jako Aquaman, Amber Heard jako Mera, Yahya Abdul-Mateen II jako Black Manta, Dolph Lundgren jako Nereus a Patrick Williams jako Orm. Nově obsazený byl do zatím blíže neurčené role Pilou Asbæk.. České a slovenské datum premiéry je stanovené na 15.12. 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: Reel News Hawaii, The Aquaverse, Ninja Aloha

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest