Aquaman 2: Natáčení pozdrženo, Jason Momoa má covid

Aquaman 2: Natáčení pozdrženo, Jason Momoa má covid | Fandíme filmu
Warner Bros.
Představitel podmořského superhrdiny potvrdil, že je v izolaci.

Ani superhrdinům se pandemie nevyhýbá. Poslední známou celebritou, která se nakazila nemocí COVID-19 je Jason Momoa, představitel Aquamana. Informaci jako první přinesl britský deník The Sun, který uváděl, že se Momoa nakazil právě při natáčení komiksovky Aquaman and the Lost Kingdom. Sám Momoa později situaci upřesnil na sociálních sítích, kde tvrdí, že se pravděpodobně nakazil když navštívil slavnostní premiéru sci-fi Duna, kde měl jednu z výrazných rolí

Dle dostupných informací to vypadá, že nikdo další ze štábu pozitivní test neměl a nákaza se nešíří. Pokud tedy mají filmaři aktuálně možnost točit nějaké scény, u kterých není nutná osobní účast hlavní hvězdy, tak může natáčení v restrukturované podobě pokračovat. Sám Momoa tvrdí, že se necítí nějak zásadně špatně a pro tuto chvíli zkrátka zůstává v izolaci a čeká na to, až se bude moci vrátit do práce.

Aquamana 2 režíruje opět James Wan. Scenáristou je David Leslie Johnson-McGoldrick. Jason Momoa se vrací jako Aquaman, Amber Heard jako Mera, Yahya Abdul-Mateen II jako Black Manta, Dolph Lundgren jako Nereus a Patrick Williams jako Orm. Nově obsazený byl do zatím blíže neurčené role Pilou Asbæk.. České a slovenské datum premiéry je stanovené na 15.12. 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: Zdroje: The Sun, Jason Momoa, Buzz Feed

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest