Trojčata: Natáčení je po letech odkladů konečně za rohem

Trojčata: Natáčení je po letech odkladů konečně za rohem | Fandíme filmu
Universal
Podrobnosti prozradil Danny DeVito, polovina původní bratrské dvojice.

Řadu let slýcháme o tom, že se dočkáme Trojčat, pokračování komedie Dvojčata. Projekt se neustále odsouval a vypadalo to, že z něj nakonec nic nebude, případně že je celá záležitost vlastně jen takové zbožné přání zúčastněných. Jenže letos v září se potvrdilo, že se točit opravdu bude. Teď k tomu Danny DeVito, představitel Vincenta, přihodil pár podrobností.

Herec se v rozhovoru pro Forbes rozpovídal o tom, jak během let zůstali s režisérem Ivanem Raitmanem a hereckým kolegou Schwarzeneggerem) v kontaktu a o tom, jak se na společné natáčení hrozně těší. Především ale prozradil, kdy se začne natáčet.

Herci si před kamery stoupnou příští rok, zhruba v polovině února. Točit se bude v oblasti amerického Bostonu. Vzhledem k tomu, že jde o nezávisle financovanou komedii, u níž počítáme s tím, že bude stát z velké části na dialozích, nebude nejspíš natáčení přehnaně dlouhé a postprodukce také ne. Tím pádem bychom se snímku mohli dočkat ještě příští rok.

Koncept filmu je zatraceně jednoduchý. Vincent s Juliem (Arnold Schwarzenegger) po letech zjišťují, že mají ve skutečnosti ještě jednoho bratra. Do role se dlouhodobě počítalo s Eddiem Murphym, ten je však vytížený, a tak byl jako trojče obsazený Tracy Morgan. Celý film má být o tom, jak se sbližují, o rodinných hodnotách a o tom, že nehledě na to, jak jsme odlišní, se vždycky nějak musím naučit mezi sebou vycházet.

Foto: Universal - Dvojčata

Zdroj: Forbes

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest