Vyproštění 2: Po Chrisu Evansovi bude točit v Česku také Chris Hemsworth

Vyproštění 2: Po Chrisu Evansovi bude točit v Česku také Chris Hemsworth | Fandíme filmu
Netflix
Ostrá akce míří do Prahy, která je v časech korony pro filmaře relativně bezpečná.

Fanoušci Avengers v Česku se v posledních letech mohou radovat, když sem jejich oblíbenci jezdí pravidelně natáčet. Loni se tu točila přímo marvelovka The Falcon and the Winter Soldier. Před časem bylo ukončeno natáčení špionážního snímku The Gray Man, v němž jednu z hlavních rolí ztvárnil představitel Captaina Ameriky Chris Evans a režírovali jej tvůrci posledních Avengers bratři Russoovi. Ti také stojí jako producenti a scenáristé za akčňákem Vyproštění, v němž se loni předvedl divákům v hlavní roli další superhrdinský představitel, Chris Hemsworth (ten u Marvelu hraje Thora). Ten se teď vrací v pokračování.

Zpravodaj Variety informuje, že původně se měl snímek točit v Indii a Austrálii, ale covidová situace vše změnila. Asijská část natáčení se kompletně odkroutí v Thajsku a původně australské scény budou natočeny v České republice. Hemsworth by býval preferoval natáčení ve své domovské zemi, ale covidová situace to neumožňuje. Problém je především s nárůstem bezpečnostních opatření, kvůli kterým by nebylo možné zaručit, že natáčení skončí v předem plánovaném termínu. A Hemswortha hned po dokončení Vyproštění 2 čeká produkce Furiosy, dalšího snímku ze světa Šíleného Maxe.

O Vyproštění 2 toho zatím nevíme mnoho. Závěr prvního dílu lze interpretovat tak, že Hemsworthův hrdina John Rake zemřel. Buď se tedy v pokračování dozvíme, že ve skutečnosti přežil, anebo nás čeká prequel. Jako režisér se vrací Sam Hargrave, scénář napsal Joe Russo, jenž snímek produkuje spolu s bratrem Anthonym.

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest