Hawkeye bude jiný, než to, co od Marvelu čekáme

Hawkeye bude jiný, než to, co od Marvelu čekáme | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 2 obrázky
Tvůrci lučištnické komiksovky slibují odlišný zážitek. Pusťte si nejnovější upoutávky.

Můžeme předpokládat, že už v pátek nám Hawkeye představí celou řadu novinek, protože Marvel má vyhrazený čas na velké propagační akci, kterou má naplánovaná služba Disney+. Ještě než se dočkáme, je tu nejnovější porce upoutávek, jež si můžete přehrát na konci článku, a pár zajímavostí, které v rozhovoru pro Games Radar prozradily režisérky z tvůrčího dua Bert & Bertie.

Dámy znovu potvrdily, že se minisérie hodně inspiruje komiksy od Matta Fractiona, které ve své době Hawkeye výrazně redefinovaly. Postava najednou byla daleko lidštější a víc ukotvená v realitě. Zároveň přibylo daleko víc humoru. V rámci minisérie se humor používá k polidštění Clinta Bartona (Jeremy Renner) a k prokreslení vztahu s novou hrdinkou, Kate Bishop (Hailee Steinfeld).

Tvůrci chtěli, aby všechno působilo extrémně autenticky, proto jim také sedělo, že jejich hrdinové nemají nadpřirozené schopnosti. Sám Jeremy Renner chtěl, aby byl Hawkeyeův příběh co nejtemnější, protože má za sebou roky, které strávil jako vražedný Ronin, což mu zanechalo šrámy na duši.

Temnota uvnitř jde však ruku v ruce s humorem na povrchu a Renner s autory od začátku souhlasil, že jakkoliv uvěřitelný příběh bude, rozhodně by neměl by se neměl brát až příliš vážně. Vyprávění je záměrně lehce absurdní a humor čerpá také ze vzájemné dynamiky, kterou mezi sebou mají dvě ústřední postavy.

V součtu máme čekat něco, co jsme u Marvelu ještě neviděli a co od něj nečekáme. Absurdní vánoční příběh s velice specifickými hrdiny a atmosférou.

Disney+ a Marvel Studios vás zvou do New Yorku, do doby po „probliknutí“, na nečekané vánoční prázdniny s Hawkeyem. Bývalý Avenger Clint Barton má před sebou zdánlivě jednoduchý úkol: Být na Vánoce doma. Je to možné? Snad s pomocí Kate Bishop, dvaadvacetileté lučištnice, jež sní o tom, že se stane superhrdinkou. Oba dva jsou nucení spolupracovat, když stíny Bartonovy minulosti hrozí, že toho pokazí víc, než jen svátečního ducha.

V minisérii Hawkeye vystupuje Jeremy Renner jako titulární hrdina, který se spojí s další dobře známou lučištnicí z marvelovských komiksů, s Kate Bishop, ztvárněnou Hailee Steinfeld. Obsazení doplňují Vera Farmiga Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d'Arcy James a novicka Alaqua Cox jako Maya Lopez. Sérii dostal na starost Rhys Thomas a režíruje duo Bert and Bertie. Série startuje na streamovací službě Disney+ 24. listopadu 2021.

Foto: Marvel

Zdroj: Games Radar

Galerie: 3

Hawkeye bude jiný, než to, co od Marvelu čekáme | Fandíme filmu Hawkeye bude jiný, než to, co od Marvelu čekáme | Fandíme filmu Hawkeye bude jiný, než to, co od Marvelu čekáme | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest