Black Panther 2: Další brzdou natáčení může být covidové nařízení

Black Panther 2: Další brzdou natáčení může být covidové nařízení | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 1 obrázek
Vypadá to, že s představitelkou Shuri bude mít Marvel ještě problémy.

Nedávno jsme se dozvěděli, že se Letitia Wright po srpnovém zranění stále ještě nevrátila k natáčení Black Panthera: Wakanda Forever. Ukázalo se, že problém byl závažnější, než se zpočátku zdálo, a protože se herečka dlouho neuzdravovala, muselo být natáčení přerušeno, protože došly scény, které bylo možné natočit bez ní.

Teď je na obzoru další potíž. Dříve se uvádělo, že by se štáb měl vrátit před kamery po Novém roce. Ale to se nutně nemusí stát. Magazín The Hollywood Repoter připravil rozsáhlejší text o tom, jak filmová studia postupně začínají víc a víc tlačit na to, aby všichni ve filmovém průmyslu byli očkovaní proti COVIDu-19.

Článek se v jedné pasáži věnuje konkrétně tomu, jaké logistické komplikace může přinést, když někdo naočkovaný není. A to platí i pro Letitii Wright. Představiteka marvelovské Shuri se veřejně netají tím, že je k očkování skeptická. A své zranění léčí v Londýně. A právě z toho by mohl vzejít problém. Americký úřad pro kontrolu nemocí (CDC) vyžaduje, aby všichni lidé lidé, kteří míří do USA a nejsou jejich občany, předložili ještě před nástupem do letadla doklad o plném naočkování. Wright není naočkovaná a není občan USA.

Jak se situace bude po novém roce řešit, to jen čert ví. Doufá Marvel, že se pravidla opět změní? Podaří se pro herečku vyjednat výjimku? Podaří se ji přesvědčit, aby se nechala očkovat? Nebo se kvůli ní natáčení bude přesouvat do jiné země? Možností je řada, ale řešení prozatím neznáme.

Snímek Black Panther: Wakanda Forever opět režíruje Ryan Coogler, jenž také znovu napsal scénář spolu s Joem Robertem Colem. Měli by se vrátit všichni žijící představitelé hlavních rolí z prvního filmu, zřejmě tedy Danai Gurira, Letitia Wright, Winston Duke, Lupita Nyong’o, Florence Kasumba, Angela Bassett, Daniel Kaluuya a Martin Freeman. Nově je doplní Domonique Thorne jako Riri Williams, Tenoch Huerta jako Namor, Mabel Cadena jako Namora a Michaela Coel v dosud neodhalené roli. Datum premiéry je stanovené na 10. listopadu 2022.

Foto je ilustrační, Shuri v Black Pantherovi 1

Zdroje: The Hollywood Reporter

Galerie: 2

Black Panther 2: Další brzdou natáčení může být covidové nařízení | Fandíme filmu Black Panther 2: Další brzdou natáčení může být covidové nařízení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest