Spider-Man: Bez domova: Další krátký teaser dráždí fanoušky

Spider-Man: Bez domova: Další krátký teaser dráždí fanoušky | Fandíme filmu
Marvel
Debatu výrazně rozvířily také údajné úniky fotek s hned několika superhrdiny.

Netrpělivá debata fanoušků o tom, kdy konečně dostaneme další trailer pro Spider-Mana: Bez domova stále trvá. Prozatím se objevil alespoň kratičký nový teaser, kde znovu můžete hledat střípky nového materiálu (ale vezměte si lupu, je toho málo). Krátké video nicméně není to, co rozvířilo v noci na dnešek sociální sítě a diskusní fóra.

Z ničeho nic se online objevily dvě fotky, které na první pohled vypadají jako uniklé záběry z filmu. Na jedné fotce zkrátka a dobře vystupují všichni tři Spider-Mani, které máme ve snímku potkat – Tom Holland, Andrew Garfield i Tobey Maguire. A pak je tu ještě jeden záběr. Na něm Peter (Holland), tetička May (Marisa Tomei) a Happy Hogan (Jon Favreau) sedí u May v obýváku a mají zajímavého hosta: Matta Murdocka (Charlie Cox).

Fotky zveřejnil filmový publicista John Campea, který je záhy smazal a poté se začaly šířit jako lavina. Sám Campea dodatečně dodal, že ho vždycky bavilo zveřejňovat povedené photoshopy, co mu zašlou jeho followeři. K tomuhle mu ale vzápětí někdo začal tvrdit, že jsou fotky vlastně pravé, tak je raději smazal, protože si zkrátka není jistý. Obrázky mezitím začaly žít vlastním životem, kdy fanoušci zkoumají nasvícení, porovnávají obývák tetičky May s předchozími filmy atp.

Schválně se na fotky sami podívejte, ať víte, kolem čeho fanoušci Spider-Mana v posledních hodinách tolik diskutují. Už jen proto, jak divně se obrázky na síti objevily, a že je zatím studia Sony a Marvel z internetu nijak nemažou, tak se osobně přikláním k názoru, že jde o opravdu povedené padělky. Co myslíte vy?

Po událostech předchozího filmu se prokáže že Spider-Man (Tom Holland) nezavraždil Mysteria. Zároveň ale stále platí, že všichni znají jeho skutečnou totožnost, což Peterovi extrémně komplikuje život. Rozhodne se tedy navštívit Doctora Strange (Benedict Cumberbatch) a požádat jej o seslání zaklínadla, které by tuhle informaci vymazalo ze světa. Strange svolí, i když jej Wong (Benedict Wong) varuje, že je to příliš nebezpečné. Peter po celou dobu sesílání kouzla Doktora ruší, protože nechce, aby paměť byla vymazána i jeho bližním. To Strangeovi rozhodí koncentraci, něco se pokazí a do Peterova světa skrz trhlinu v časoprostoru vstupují záporáci ze starších filmů, kde Spider-Mana představovali Tobey Maguire a Andrew Garfield. Třetí Spider-Man má dorazit do kin 16.12. 2021. V hlavních rolích Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx, Alfred Molina, Jacob Batalon, Tony Revolori, Tobey Maguire a Andrew Garfield. Režíruje Jon Watts.

Foto a podklady: Sony/Marvel

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest