Spider-Man: Bez domova – Nový teaser má pár nových záběrů

Spider-Man: Bez domova – Nový teaser má pár nových záběrů | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Bude třetí Hollandův film dosud nejdelším natočeným Spider-Manem?

Stále se čeká na to, kdy se objeví nový trailer pro Spider-Mana: Bez domova. Viděli jsme jeden v srpnu a od té doby nic, i když se premiéra blíží. Objevují se nejrůznější „zaručené“ drby o tom, kde to vázne. Jednou se šušká, že se koprodukující studia Marvel a Sony nemohou dohodnout na tom, zda v trailerech natvrdo ukázat, že ve snímku budou vystupovat hned tři různí Spider-Mani. Jindy se spekuluje o tom, že Sony čeká s uvedením traileru na svou příští premiéru v kinech (Tedy na Krotitele duchů: Odkaz, kteří dorazí za dva týdny). Ať už to bude s trailerem jakkoliv, zatím se zkrátka čeká.

To čekání nám může vyplnit alespoň nový teaser. Ten z velké části recykluje záběry z již zmíněného traileru, ale skalní Parkerovy příznivce potěší alespoň několik málo nových momentů, jež se v upoutávce objevují. Konkrétně jde o Parkerův a Strangeův společný pád oblohou, který směřuje k něčemu, co vypadá jako zrcadlová kopie světa, z něhož se před chvílí odlepili.

Aby to dnes nebylo tak chudé, k teaseru přidáváme ještě nejnovější fotku a plakát, najdete je v galerii. Před časem se také objevila zvěst, podle které by mělo jít o nejdelší spidermanovský film, jaký kdy vznikl. Vzápětí však studio Sony tvrzení vyvrátilo – snímek prozatím ještě nemá definitivní stopáž. A na závěr ještě malá perlička, Jorge Lendeborg Jr. potvrdil, že se vrací v roli Jasona Ionella, jednoho ze studentů Peterovy střední školy.

Po událostech předchozího filmu se prokáže že Spider-Man (Tom Holland) nezavraždil Mysteria. Zároveň ale stále platí, že všichni znají jeho skutečnou totožnost, což Peterovi extrémně komplikuje život. Rozhodne se tedy navštívit Doctora Strange (Benedict Cumberbatch) a požádat jej o seslání zaklínadla, které by tuhle informaci vymazalo ze světa. Strange svolí, i když jej Wong (Benedict Wong) varuje, že je to příliš nebezpečné. Peter po celou dobu sesílání kouzla Doktora ruší, protože nechce, aby paměť byla vymazána i jeho bližním. To Strangeovi rozhodí koncentraci, něco se pokazí a do Peterova světa skrz trhlinu v časoprostoru vstupují záporáci ze starších filmů, kde Spider-Mana představovali Tobey Maguire a Andrew Garfield. Třetí Spider-Man má dorazit do kin 16.12. 2021. V hlavních rolích Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx, Alfred Molina, Jacob Batalon, Tony Revolori, Tobey Maguire a Andrew Garfield. Režíruje Jon Watts.

Foto: Marvel

Zdroje: Germain Lussier, The Hollywood Reporter, Ingresso

Galerie: 2

Spider-Man: Bez domova – Nový teaser má pár nových záběrů | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova – Nový teaser má pár nových záběrů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest