Hobbs & Shaw 2 má být podle The Rocka protikladem k Dieselově sérii

Hobbs & Shaw 2 má být podle The Rocka protikladem k Dieselově sérii | Fandíme filmu
Universal
Zobrazit další 4 obrázky
Nikdy nekončící pošťuchování mezi Dwaynem Johnsonem a Vinem Dieselem stále pokračuje.

Ostřelování mezi Vinem Dieselem a Dwaynem „The Rockem“ Johnsonem nebere konce. Jejich spor začal už před lety při společném natáčení série Rychle a zběsile. Nejdřív se o potížích tiše šuškalo, pak Johnson veřejně tvrdil, že Diesel nemá dobrou pracovní morálku. Následně na sebe pánové různě dělali ramena navzájem a nakonec se Rychle a zběsile 9 točilo bez Dwaynea, který si namísto toho natočil spin-off Hobbs and Shaw. Nedávno Johnson pro Vanity Fair připustil, že jej mrzí, že celý spor začal řešit veřejně, ale za vyjádřením jako takovým si stojí. S Dieselem sice měli osobní schůzku, při ní se nicméně pouze potvrdilo, že jsou oba úplně jiní, nešlo o přátelské usmíření.

Zajímavé je, že ačkoliv The Rock tvrdí, že jej mrzí, že celou záležitost začal propírat veřejně, tak mu to nedá a dál s chutí do Diesela rýpe. I když nenápadně a nepřímo. V rozhovoru pro rádiu Sirius XM prozradil, že má pro pokračování Hobbse a Shawa výtečný nápad, který se zamlouvá producentům, vedení studia Universal i scenáristovi Chrisu Morganovi. Podrobnosti Johnson odhalit nechce, ale tvrdí, že jeho tajuplný nápad je úplným „protikladem“ toho, co je pro ságu Rychle a zběsile běžné. Zatímco ta ubíhá do nekonečna dál a dál, pro Hobbse chce The Rock připravit příběh o tom, jak „odjede k západu slunce“. A vnímá to jako něco podvratného, co bude pro svět Rychle a zběsile nečekané.

Na jednu stranu proč ne. Ať je The Rock (nějak) podvratný. Ať příběhy Hobbse nenatahuje dlouho, ale brzy je ukončí. A je pravda, že série Rychle a zběsile byla dlouhá. V tuhle chvíli je nicméně ohlášeno, že spolu s 11. filmem ústřední sága skončí. Momentálně se tedy kasat tím že se bude Hobbs odlišovat zrovna tím že „skončí“, je trochu málo, co myslíte?

Foto je ilustrační ze snímku Hobbs a Shaw

Zdroje: Sirius XM, Vanity Fair

Galerie: 5

Hobbs & Shaw 2 má být podle The Rocka protikladem k Dieselově sérii | Fandíme filmu Hobbs & Shaw 2 má být podle The Rocka protikladem k Dieselově sérii | Fandíme filmu Hobbs & Shaw 2 má být podle The Rocka protikladem k Dieselově sérii | Fandíme filmu Hobbs & Shaw 2 má být podle The Rocka protikladem k Dieselově sérii | Fandíme filmu Hobbs & Shaw 2 má být podle The Rocka protikladem k Dieselově sérii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest