Rebel Moon: Zack Snyder obsadil hlavní roli svojí „Star Wars“ sci-fi

Rebel Moon: Zack Snyder obsadil hlavní roli svojí „Star Wars“ sci-fi | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Podle režiséra Justice League máme čekat tu největší myslitelnou sci-fi. Na steroidech.

Společně s premiérou Armády lupičů hovoří scenárista producent Zack Snyder o tom, co chystá pro Armádu mrtvých 2. Ještě než ji ale začne natáčet, čeká jej sci-fi Rebel Moon, ke které čerstvě odhalil řadu podrobností.

Tak především se dozvídám, že do hlavní role byla obsazena Sofia Boutella. Bývalá tanečnice si v Hollywoodu udělala jméno díky pohybově výrazným rolím, například v Kingsmanovi nebo v Mumii. Ve Star Trek: Do neznáma byla po celou dobu schovaná za těžkým bílým make-upem. Ve Snyderově novince ji poprvé široká veřejnost poprvé uvidí v hlavní roli drahého velkofilmu. Podle informací serveru Deadline režisér vybíral představitelku hlavní role několik měsíců, nicméně jakmile se setkal se Sofií, měl prý jasno.

Snyder snímek původně zasadil do světa Star Wars. Pak značku odkoupil Disney a z jednání o natáčení sešlo. Projekt, který je inspirovaný Sedmi samuraji Akiry Korosawy, byl přepracovaný jako samostatný příběh, který má dát vzniknout celému novému sci-fi světu. Děj je zasazený na mírumilovnou kolonii na okraji galaxie, kterou začnou ohrožovat armády tyranského regenta Balisaria. Kolonie vyšle mladou ženu (Boutella) s tajemnou minulostí na okolní planety, aby tam našla válečníky, kteří by byli ochotní se spolu s kolonií regentovi postavit.

Pro podcast Post-Credit Zack uvedl, že Rebel Moon je sci-fi romance s tím největším myslitelným možným měřítkem. Zatím nejvíc se tomu Snyder podle svého vyjádření blížil v úvodu Muže z oceli, kde jsme se podívali na planetu Krypton. Rebel Moon má být ale ještě větší a doslova „na steroidech“.

Scénář spolu se Snyderem napsali Shay Hatten a Kurt Johnstad, natáčet se má příští rok v Kalifornii.

Titulní foto je ilustrační - Sofia Boutella ve filmu Star Trek: Do neznáma

Zdroje: Deadline, Post-Credit,

Galerie: 3

Rebel Moon: Zack Snyder obsadil hlavní roli svojí „Star Wars“ sci-fi | Fandíme filmu Rebel Moon: Zack Snyder obsadil hlavní roli svojí „Star Wars“ sci-fi | Fandíme filmu Rebel Moon: Zack Snyder obsadil hlavní roli svojí „Star Wars“ sci-fi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest