Deadlock: Bruce Willis jako padouch neváhá zaplavit celé město

Deadlock: Bruce Willis jako padouch neváhá zaplavit celé město | Fandíme filmu
Saban Films
Zobrazit dalších 5 obrázků
Možná je to jen iluze, avšak v traileru to vypadá, že když Willis hraje zlouna, mohl by být o chlup snesitelnější.

Netrvalo to ani tři týdny a už je tu další trailer na nové akční béčko s Brucem Willisem. Tentokrát se věci mají trochu jinak. Willis představuje záporáka. A ne nějakého Robina Hooda se srdcem ze zlata, ale skutečně vyšinutého psychopata, co pro dosažení svých cílů neváhá zaplavit blízké město. Zabránit mu v tom má extrémně necharismatický Patrick Muldoon. Zároveň se ale musím přiznat, že mi z nějakého důvodu snímek v traileru připadá lepší, než většina Willisovy tvorby z posledních let. Dělá to obsazení Willise do záporné role? Vděčíme za to valící se vodě? Klame trailer tělem? Anebo už trpím vidinami? Schválně dejte i vy v komentářích vědět, zda snímek Deadlock po prvním traileru vnímáte jakkoliv lépe než ostatní Willisovu tvorbu z poslední doby.

Willis hraje Rona Whitlocka, hledaného zločince a šéfa týmu žoldáků, kteří usilují o pomstu. Žoldáci jsou přesvědčení, že vláda stojí proti nim. Rozhodnou se silou obsadit elektrárnu a všechny zaměstnance držet jako rukojmí. Nedalekému městu hrozí zatopení a destrukce. Je na elitním vysloužilém rangerovi Macku Karrovi (Patrick Muldoon), aby zachránil tisíce nevinných lidí dříve, než bude pozdě.

Snímek zrežíroval Jared Cohn, jenž má na svědomí celou řadu béček a céček, z nichž má řada z nich na CSFD černé hodnocení. Krom Muldoon a Willise hraje v Deadlock třeba také Willisova šála… Novinka bude na VOD k vidění od 3. prosince.

Podklady a foto: Saban Films

Galerie: 6

Deadlock: Bruce Willis jako padouch neváhá zaplavit celé město | Fandíme filmu Deadlock: Bruce Willis jako padouch neváhá zaplavit celé město | Fandíme filmu Deadlock: Bruce Willis jako padouch neváhá zaplavit celé město | Fandíme filmu Deadlock: Bruce Willis jako padouch neváhá zaplavit celé město | Fandíme filmu Deadlock: Bruce Willis jako padouch neváhá zaplavit celé město | Fandíme filmu Deadlock: Bruce Willis jako padouch neváhá zaplavit celé město | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest