Vendetta: Volejte sláva, Bruce Willis je tu s dalším zoufalým béčkem

Vendetta: Volejte sláva, Bruce Willis je tu s dalším zoufalým béčkem | Fandíme filmu
Redbox
Zobrazit další 2 obrázky
V chystané kriminálce pomsta rodí pouze další pomstu. Willis bude za padoucha.

V posledních letech si z Bruce Willise tak trochu utahujeme. A možná to od nás není hezké. Na druhou stranu je to multimilionář, který dobrovolně od ambiciózních projektů utekl k co nejsnadnějšímu výdělku v té nejlacinější hollywoodské šmíře. S nějakým tím šťouchancem do žeber tak musí počítat a určitě jej netrápí.

Jaké lahůdce propůjčil Willis své kdysi zvučné jméno tentokrát? Novinka se jmenuje Vendetta a hlavním hrdinou je William Duncan. Tomu zavraždili dceru a rozhodne se vzít spravedlnost do vlastních rukou. Zabije pouličního gaunera, co byl za smrt jeho dcery zodpovědný a záhy je uvržený do války s ganeurovým bratrem, otcem a jejich gangem, kteří se na oplátku chtějí pomstít zase jemu. Koloběh odvety se roztáčí a vše směřuje k nevyhnutelnému zjištění, že celá situace nemůže mít vítěze.

Hlavní roli ztvárnil Clive Standen, zabijákova bratra Theo Rossi (Armáda mrtvých), jeho otce Willis. V dalších rolích vystupují Thomas Jane a Mike Tyson. Snímek napsal a natočil Jared Cohn, jenž má za sebou jako režisér desítky projektů. O drtivé většině z nich jste pravděpodobně nikdy neslyšeli a nehezky velké procento je na ČSFD v černých číslech. Osobně tedy nemám příliš velkou důvěru v to, že alespoň v tomhle filmu by Willis konečně mohl předvést něco smysluplného. S premiérou se počítá na příští rok.

Foto: Redbox

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Vendetta: Volejte sláva, Bruce Willis je tu s dalším zoufalým béčkem | Fandíme filmu Vendetta: Volejte sláva, Bruce Willis je tu s dalším zoufalým béčkem | Fandíme filmu Vendetta: Volejte sláva, Bruce Willis je tu s dalším zoufalým béčkem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest