Gasoline Alley: Bruce Willis se opět upsal firmě, co jej žene z hnoje do hnoje

Gasoline Alley: Bruce Willis se opět upsal firmě, co jej žene z hnoje do hnoje | Fandíme filmu
Highland Film Group
Zobrazit další 2 obrázky
Na Korunního svědka či Vražednou bilanci naváže někdejší akční ikona vyšetřování trojité vraždy.

Nekonečný příběh pokračuje. Bruce Willis znovu potvrzuje, že je mu úplně šumák, jestli si nějak kazí svou kdysi jedinečnou reputaci. Točí další projekt, kde je zřejmé, že kritériem jsou peníze, pak dlouho nic, a pak možná ještě vědomí, že tvůrci béček po něm nemůžou naprosto nic chtít. O regulérní áčkové kariéře se dalo mluvit naposledy tak v roce 2013, od té doby Willis narazí na dobré projekty jen výjimečně. Většinou točí generické akční (krimi) výplachy, které spojuje několik faktorů:

Nikdy se neuvádějí v kinech, vždycky malý rozpočet a většinu toho rozpočtu spolkne právě Willis. Ten zároveň za svoje peníze musí pracovat jen několik dní a podobné krásy stihne do roka třeba i tři nebo čtyři. Ačkoliv prakticky vždy Willis hraje vedlejší postavu, většinou je jeho tvář na DVD krabičce největší. A všechny tyhle filmy mají mizerné recenze.

S produkční společností Highland Film Group už Willis takovýchto filmů natočil už osm. Jsou to: Korunní svědek, Deset minut pravdy, Vražedná bilance, Z lovce kořistí, Pravidla pomsty, Záškodníci, Na vlastní pěst a Nebezpečný náklad. Kuriózní je také to, že od konce roku 2019 Willis nepřinesl film, který by na ČSFD nebyl v černých číslech! Tenhle trend začal právě Korunní svědek. Tak uvidíme, zda v černém bodování bude pokračovat i novinka Gasoline Alley.

I tady hraje Willis druhé housle. Hlavního hrdinu Jimmyho Jaynea hraje Devon Sawa, jehož jediným životním hitem je horor Nezvratný osud. Jimmy Jayne ranař, který je falešně obviněný z trojité vraždy hollywoodských hvězdiček utopených v hotelovém bazénu. Vyšetřují jej detektivové Freeman (Willis) a Vargas (Luke Wilson). Jimmy začne vyšetřovat na vlastní pěst a ohýbá zákon tak, jak policie nemůže, aby očistil své jméno. Vrah ale stále uniká, a tak nakonec Jimmy spojí síly s detektivy, aby odhalili daleko horší pravdu, než si dokázali představit.

Kdybyste stále ještě měli pochybnosti, že to bude průšvih, pak vězte, že snímek točil Edward Drake, jenž s Willisem točil už Cosmic Sin...

Podklady a foto: Highland Film Group

Galerie: 3

Gasoline Alley: Bruce Willis se opět upsal firmě, co jej žene z hnoje do hnoje | Fandíme filmu Gasoline Alley: Bruce Willis se opět upsal firmě, co jej žene z hnoje do hnoje | Fandíme filmu Gasoline Alley: Bruce Willis se opět upsal firmě, co jej žene z hnoje do hnoje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest