Mind Fall: Daisy Ridley ve sci-fi thrilleru zápolí s falešnými vzpomínkami

Mind Fall: Daisy Ridley ve sci-fi thrilleru zápolí s falešnými vzpomínkami | Fandíme filmu
Lucasfilm
Režisér Kódu Enigmy a režisér Purpurových řek připravují novou sci-fi.

Daisy Ridley ztvární hlavní roli ve snímku Mind Fall. Děj je zasazený do Londýna blízké budoucnosti, kde se nejoblíbenější drogou stávají vzpomínky. Skutečné vzpomínky, které jsou fyzicky vyjmuty z lidského mozku a jsou prostřednictvím nové ilegální technologie implantovány do jiného. Špičková překupnice Ardis Varnado (Ridley) odkupuje vzpomínky od těch, kteří si chtějí rychle vydělat a přeprodává je „klientům“, kteří za vzpomínky platí velké peníze. Vzpomínky se navážou do jejich podvědomí a stávají se nerozpoznatelné od jejich přirozených vzpomínek.

Ardis sama bojuje s vlastní závislostí na implantování nových a nových vzpomínek a přestává si být jistá tím, které vzpomínky jsou její vlastní, a které implantované. Když je obviněna z vraždy jednoho ze svých klientů, okamžitě začne pochybovat vlastnímu úsudku. Rozhodne se vraždu sama vyšetřit, aby očistila své jméno. Při tom však začíná zpochybňovat vše, o čem si dosud myslela, že je skutečné. Jak postupně loupe jednotlivé vrstvy svého já, tak si víc a víc potvrzuje, že pochyby jsou opodstatněné.

Ridley je nejznámější pro roli Rey ze Star Wars. Režíruje Mathieu Kassovitz (Purpurové řeky, Gothika), scénář napsal Graham Moore (Kód Enigmy).

Foto je ilustrační: Star Wars

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest