Expendables 4 obsadili záporáka

Expendables 4 obsadili záporáka | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 6 obrázků
Stárnoucí akční hrdinové budou mít proti sobě bojového specialistu, co si je podá s prstem v nose.

Expendables 4 se momentálně natáčejí a už víme, proti komu se banda akčních důchodců postaví. Záporákem je bývalý armádní důstojník, ze kterého se stal obchodník se zbraněmi s vlastním vojskem. Zajímavé je, že postavu hraje Iko Uwais!

Akční specialista z Indonésie se světu představil ve snímcích The Raid (Zátah), kde předvedl mistrovství a bojových uměních. Následně vystupoval také v Hollywoodu, ve Star Wars, Spolujízdě nebo G.I. Joe. Záporácká úlohu v Postradatelných by však pro herce mohla být jeho dosud největší rolí v anglicky mluveném filmu. Sám Uwais na Instagramu vzkázal, že je mu ohromnou ctí spolupracovat s akčními legendami. Závěrečná rvačka se Stathamem by každopádně mohla být výživná. Nebo snad můžeme doufat v bitku s dalším asijským specialistou, Tonym Jaa, který také ve filmu hraje?

Dosud se snímek točil v Anglii, herečka Levy Tran, jež má ve snímku vedlejší roli, však čerstvě sdílela na Instagramu fotku z Bulharska. Je tedy možné, že štáb se začíná přesouvat do své staré základny, kde se točila většina scén z dosavadních tří filmů. Dolph Lundgren souběžně vzkázal, že si ještě nějakou dobu v Londýně pobude kvůli natáčení Aquamana 2. Bude mít podobně jako Sylvester Stallone ve snímku pouze menší roli? Popřípadě, budou všichni další Postradatelní vystupovat pouze v nějaké části filmu (například v úvodu) a zbytek snímku bude samostatným dobrodružstvím Lee Christmase (Jason Statham), jak naznačovaly některé starší zprávy?

V Expendables 4 budou vystupovat Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Sylvester Stallone, Andy Garcia, 50 Cent, Megan Fox a Tony Jaa. Režíruje Scott Waughn.

Foto: Lionsgate

Zdroje: Deadline, Dolph Lundgren, Iko Uwais, Levy Tran, Sylvester Stallone, Jason Statham

Galerie: 7

Expendables 4 obsadili záporáka | Fandíme filmu Expendables 4 obsadili záporáka | Fandíme filmu Expendables 4 obsadili záporáka | Fandíme filmu Expendables 4 obsadili záporáka | Fandíme filmu Expendables 4 obsadili záporáka | Fandíme filmu Expendables 4 obsadili záporáka | Fandíme filmu Expendables 4 obsadili záporáka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest