Úsvit Planety opic: Hudbu složí Michael Giacchino

Úsvit Planety opic: Hudbu složí Michael Giacchino | Fandíme filmu
Další dílek je ve skládačce.

Ani ne před týdnem jsme z Úsvitu Planety opic viděli první oficiální fotku z natáčení, dnes jsme se dozvěděli, kdo složí k filmu hudbu. Skladatelem nebude nikdo jiný, než Michael Giacchino, který s režisérem Mattem Reevesem spolupracoval už na Cloverfieldu a hororovém remakeu Let Me In. Před časem vyšlo najevo, že Giacchino nejspíš nesloží hudbu k sedmým Star Wars, jak by se dalo předpokládat (skladatel doposud pracoval na většině projektů J.J. Abramse), ale jak vidíte sami, po Star Treku jeho komponování pro slavné sci-fi ságy ani zdaleka nekončí.

Dawn of the Planet of the Apes si zahrají Andy Serkis, Jason Clarke, Gary Oldman, Keri Russell, Judy Greer, Kodi Smith-McPhee, Toby Kebbell, Enrique Murciano a Kirk Acevedo. Na scénáři se postupně podíleli Mark Bomback, Scott Z. Burns, Rick Jaffa a Amanda Silver, česká premiéra je naplánována na 22. května 2014. První známá synopse vypadá takto:

Populace geneticky vyvinutých opic se pod Caesarovou nadvládou neustále rozrůstá, ale hrozí jí nebezpečí od skupinky lidí, která přežila řádění ničivého viru, vypuštěného před deseti lety. Podaří se nastolit křehký mír, který však nemá dlouhého trvání a obě strany se brzy nacházejí na pokraji války, jejíž vítěz se stane dominantním druhem planety Země.

Zdroj: Giacchinův Twitter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest