Marvel obsadil slavnou celebritu do role nového superhrdiny

Marvel obsadil slavnou celebritu do role nového superhrdiny | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Ve světě Avengers se povedlo obsadit prvotřídní superstar, aniž by o tom dlouho dopředu psala všechna mainstreamová média.

Pozor. Článek obsahuje spoilery k překvapivému momentu snímku Eternals! Čtete pouze na vlastní nebezpečí.

Většina představitelů klíčových rolí v drahých velkofilmech je dopředu oznámena produkcí, anebo je odhalí hollywoodské magazíny. Jen výjimečně se stane, že bychom se o účasti nějakého herce dozvěděli až v kině. A přesně to se teď nečekaně stalo. Tedy částečně. Zhruba před rokem se objevila na internetu šuškanda o tom, že se Marvel daného herce najal pro připravované Eternals, ale žádný z velkých serverů zprávu nepotvrdil.

Hollywoodské zpravodaje zřejmě věděly, že jde o tajné překvápko v potitulkové scéně a chtěly udělat Marvelu laskavost a drobné cameo utajily. O to je teď bizarnější, že to byly právě redaktoři prestižního serveru Variety, kteří jako jedni z prvních po slavnostní premiéře Eternals na sociálních sítích vyzradili, koho v potitulkové scéně snímku uvidíme. Informace už se stačila po internetu rozšířit jako lavina, takže nemá cenu chodit kolem horké kaše a pojďme na to.

Aniž bychom zabíhali do podrobností, tak v potitulkové scéně Eternals vystupuje Harry Styles jako Eros, alias Starfox. Stylese asi není třeba dlouze představovat. Jako zpěvák skupiny One Direction se stal celosvětovým idolem, jen aby o několik let později v Dunkerku Christophera Nolana prokázal, že má i herecké vlohy. U Marvelu dostane příležitost předvést, zda si vedle charakterního herectví svede poradit také jako superhrdina.

Nevíme, nakolik se Marvel bude v případě Erose držet předlohy, nicméně v komiksech je to Thanosův bratr a jeden z Eternalů. Pochází z Thanosovy rodné planety Titan a když ta začala spět ke svému zániku, Eros ji opustil, aby dál někde jinde hledal radovánky. Nějaký čas se jen tak toulal po kosmu, aby nakonec zakotvil na Zemi, kde se pod označením Starfox stal členem Avengers. Uvidíme, zda si jej Marvel chystá do Eternals 2, anebo se napříště představí v nějakém jiném projektu.

Na závěr se ještě podívejte, jak si Stylese v roli představuje známý výtvarník Bosslogic:

Foto je ilustrační - Marvel

Zdroje: Matt Donnelly

Galerie: 4

Marvel obsadil slavnou celebritu do role nového superhrdiny | Fandíme filmu Marvel obsadil slavnou celebritu do role nového superhrdiny | Fandíme filmu Marvel obsadil slavnou celebritu do role nového superhrdiny | Fandíme filmu Marvel obsadil slavnou celebritu do role nového superhrdiny | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest