Osamělý jezdec: Konečně odvážný trailer

Osamělý jezdec: Konečně odvážný trailer | Fandíme filmu
Dosavadní upoutávky se držely dost při zemi. Dva nejnovější trailery se konečně pořádně rozmáchly a předvedly slušnou dávku akce.

Lone Ranger nepůsobí nijak špatně, nicméně většinu filmových fandů doposud nechával poměrně chladnými. Ono také není divu. Příběh je stále tak nějak zastřený (hlavně trailery působí dojmem, že dějová struktura bude jen věšák na pěkné obrázky) a dosavadní upoutávky kromě hezkého vizuálu a občasných vtipů nepředváděly ani moc akce. Skoro to vypadalo, jako by měli filmaři v rukávu jen havárii parního vlaku. Teď se ukázalo, že střihači na pořádný materiál akorát trpělivě čekali - režisér Gore Verbinski na momentálně probíhajícím CinemaConu přiznal, že celá řada scén pořád ještě není dokončená a postprodukce stále horečnatě probíhá. Nicméně hotových triků přibývá a v nových trailerech je to sakra znát.

Zvlášť ten první (mezinárodní) na nás sype akci prakticky nonstop a vypadá to, že nás čeká jedno z největších vlakových dobrodružství v dějinách filmu. Paralelní tratě, křižné tratě, vybuchující mosty, létající vlaky, přeskakování z vlaku na vlak, přílety na laně, jízda na koni v jedoucích vagonech a tak dále, a tak dále. Zkrátka nově předkládané záběry nevypadají vůbec zle a navíc je často znát, že navzdory množství digitálních triků se celá řada kaskadérských kousků natáčela hezky naživo. Ještě aby ne, když filmaři postavili kvůli akční honičce plných patnáct mil skutečných kolejí a skutečný historický vlak! Bohužel, podle zpráv z CinemaConu nás o mnoho víc než slušná akce ve filmu nečeká. Disney novinářům pustil zhruba dvacet minut filmu a jakmile neprobíhá bombastická akce nebo na plátně není hláškující Johnny Depp, je prý Lone Ranger celkem nudný. Čemuž se asi většina z vás příliš nediví - i když se nejnovější upoutávky sympaticky snaží, vedle toho, co v trailerech předvádí Iron Man 3, Star Trek Into Darkness, Rychle a zběsile 6 nebo nejnověji také Muž z oceli, působí Osamělý jezdec tak trochu jako chudý příbuzný. Ale dost řečí, pusťte si trailery!

Osamělý jezdec: 2 nové trailery

 

Zdroje: Slashfilm, Collider I, Collider II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest