Hawkeye: V novém traileru se marvelovský lučištník chystá na Vánoce v akci

Hawkeye: V novém traileru se marvelovský lučištník chystá na Vánoce v akci | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Můžeme se těšit na dvojitou premiéru.

Do premiéry Hawkeye zbývá ještě zhruba měsíc a půl, nicméně je tu nový trailer a spolu s ním i pár nových záběrů. V zásadě však upoutávka hodně následuje ve šlépějích té předchozí. Stále vládne vánoční nálada a Clint Barton (Jeremy Renner) pořád nemůže uvěřit tomu, do jaké šlamastiky se to zase zapletl. Ukázce vévodí rozverný duch a nesnadné soužití s mladou Kate Bishop (Hailee Steinfeld), jež v Bartonovi z nějakého důvodu vidí svůj vzor.

Marvelovské série pro Disney+ jsou docela dobré v tom, že si v trailerech obvykle vystačí pouze se záběry z úvodních epizod, spousta překvapení je ponechána až pro samotné vysílání. Dobrou zprávou pro fanoušky je, že tentokrát na úvod uvidíme hned dvě epizody! Už Hawkeye: V novém traileru se marvelovský lučištník chystá na Vánoce v akci tak na fanoušky čekají rovnou dvě hodiny Hawkeye. Série bude mít celkem šest epizod, tím pádem půjde o marvelovskou sérii s nejkratší dobou vysílání. Všechny dosavadní byly postupně uveřejňovány po dobu šesti až devíti týdnů.

Disney+ a Marvel Studios vás zvou do New Yorku, do doby po „probliknutí“, na nečekané vánoční prázdniny s Hawkeyem. Bývalý Avenger Clint Barton má před sebou zdánlivě jednoduchý úkol: Být na Vánoce doma. Je to možné? Snad s pomocí Kate Bishop, dvaadvacetileté lučištnice, jež sní o tom, že se stane superhrdinkou. Oba dva jsou nucení spolupracovat, když stíny Bartonovy minulosti hrozí, že toho pokazí víc, než jen svátečního ducha.

V minisérii Hawkeye vystupuje Jeremy Renner jako titulární hrdina, který se spojí s další dobře známou lučištnicí z marvelovských komiksů, s Kate Bishop, ztvárněnou Hailee Steinfeld. Obsazení doplňují Vera Farmiga Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d'Arcy James a novicka Alaqua Cox jako Maya Lopez. Sérii dostal na starost Rhys Thomas a režíruje duo Bert and Bertie. Série startuje na streamovací službě Disney+ 24. listopadu 2021.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 4

Hawkeye: V novém traileru se marvelovský lučištník chystá na Vánoce v akci | Fandíme filmu Hawkeye: V novém traileru se marvelovský lučištník chystá na Vánoce v akci | Fandíme filmu Hawkeye: V novém traileru se marvelovský lučištník chystá na Vánoce v akci | Fandíme filmu Hawkeye: V novém traileru se marvelovský lučištník chystá na Vánoce v akci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest