Marvel Studios aktuálně pracují na 31 nových projektech

Marvel Studios aktuálně pracují na 31 nových projektech | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Studio povýšilo jednu ze svých klíčových osobností a dá větší prostor animaci.

Victoria Alonso je dlouhodobě vysoce postavenou manažerkou Marvel Studios. Ve společnosti pracuje už od prvního Iron Mana, dlouho byla v pozici viceprezidentky fyzické části natáčení filmů. Nově se stává prezidentkou fyzického natáčení a postprodukce, vizuálních efektů a animace. Souběžně s povýšením Victorie (která je považovaná za jednu ze tří hlavních osobností studia, vedle vrchního šéfa značky Marvel Kevina Feigeho a Louise D'Esposita, spoluprezidenta filmových Marvel Studios) Marvel také odhalil, že se do budoucna chce daleko víc věnovat animaci a pro tyto potřeby vzniká v rámci firmy i miniaturní animační studio. (Připomeňme, že dosud marvelovské animované projekty dělaly nejrůznější externí firmy a přechod přímo pod Marvel Studios započal až spolu s projektem What If…?).

A byla to právě Alonzo, kdo v rozhovoru pro 221radio prozradil zajímavou skutečnost. Studio podle ní připravuje aktuálně 31 různých projektů! Marvel ohledně svojí budoucnosti bývá spíše neurčitý, tohle je ale naprosto přesné číslo. Pojďme si tedy schválně chystané novinky projít a uvidíme, zda se k jednatřicítce dopočítáme.

Pokud jde o celovečerní filmy, tak oficiálně potvrzená je výroba následujících:

Pokud jde o projekty pro Disney+, tak ty jsou následující:

Oficiálně nejsou potvrzené ještě další projekty, které však potvrdily spolehlivé hollywoodské zdroje: Speciál Werewolf by Night a minisérie s postavou Echo – spin-off Hawkeye.

To je 27 projektů. Jaké nám ještě chybí? Je možné, že vzniká samostatný projekt s wakandskou válečnicí Okoye, který bude nezávislý na výše zmiňovaném seriálu. V závěru snímku Shang-Chi jsme se dozvěděli, že organizace Deset prstenů (Ten Rings) se ještě vrátí. Mohla by se snad vrátit v samostatném seriálu? Pak je tu konstantní šuškanda o tom, že vzniknou další celovečerní Avengers, nebo nějaká obdobná týmovka. Jindy se spekuluje o tom, zda náhodou předpokládaný film o Spider-Woman nebude součástí filmového světa Marvelu. Postupné představování mladých postav vybízí k otázce, zda se náhodou nechystají Young Avengers. A postupné představování antihrdinů zase dává prostor ke spekulacím o Dark Avengers či Thunderbolts. A když už Marvel spouští svou animační skupinu, tak se můžeme spolehnout na to, že je v plánu i nějaký animák.

Budoucnost celého univerza je tedy pestrá a evidentně rozplánovaná na několik let dopředu. Pakliže tedy máte nějaký oblíbený komiks, jehož adaptaci byste rádi viděli, ačkoliv se o ní zatím veřejně nemluví, nejspíš si budete muset ještě nějaký ten pátek počkat.

Zdroje: The Hollywood Reporter, Variety, 221radio

Galerie: 2

Marvel Studios aktuálně pracují na 31 nových projektech | Fandíme filmu Marvel Studios aktuálně pracují na 31 nových projektech | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest