Pýcha, předsudek a zombie: Režisér a hlavní role

Pýcha, předsudek a zombie: Režisér a hlavní role | Fandíme filmu
Znovuvzkříšený projekt změnil název, našel režiséra, vyjednává s možnou představitelkou hlavní role a zkrátka se má čile k světu.

Vypadá to, že se po dlouhých potížích se Pýcha, předsudek a zombie konečně dávají do pohbu. Svědčí o tom výběr režiséra a hlavní hvězdy. Režisérem bude Burr Steers, který se podepsal pod slušnou komedii Znovu 17, televizní seriál Tráva či drama Smrt a život Charlieho St. Clouda. V obou filmech ztvárnil hlavní roli Zac Efron, tak že by to zkusil s režisérem i do třetice? O hlavní ženské roli se momentálně jedná - Elizabeth Bennetovou by si měla zahrát Lily Collins (Sněhurka, The Mortal Instruments).

Oproti dříve zvažovaným herečkám, jako jsou Anne Hathaway nebo Emma Stone není Lilly tak známá, nicméně právě proto by se s ní filmaři mohli snáze domluvit. Film také prodělal kosmetickou změnu názvu, která se však českého diváka nijak nedotkne. Protože zatímco u nás je knižní předloha už od počátku překládána jako Pýcha, předsudek a zombie, v originále byl titul znám jako Pride AND Prejudice and Zombie. Nu a teď studio první „a“ z názvu vypustí. Do kin se tedy chystá Pride, Prejudice and Zombie. Taková zásadní změna jistě projektu vyřešila veškeré jeho problémy.

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest