Abraham Lincoln: Lovec upírů - Bekmambetov slibuje, že není pro holky

Abraham Lincoln: Lovec upírů - Bekmambetov slibuje, že není pro holky | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Nová featurette a nové fotky z chystané akce Timura Bekmbambetova.

Již za několik málo týdnů si nejslavnější americký prezident s tváří Benjamina Walkera nabrousí sekyru, aby s ní odpravil armádu krvežíznivých upírů a zachránil tak Spojené státy před invazí nemrtvých. Studio 20th Century Fox představuje divákům další featurette, která však opět nepřináší téměř nic nového.

Video obsahuje několik málo nových záběrů „bad-ass“ verze Abrahama Lincolna, kterak porcuje jedno monstrum za druhým. A ty jsou navíc proloženy nic neříkajícím klábosením režiséra Bekmambetova, scenáristy Grahama-Smithe a producenta Tima Burtona, jež přirovnávají hlavní postavu filmu ke klasickým komiksovým super-hrdinům ala Batman. Zkrátka nic, co by nás přimělo změnit názor, že se bude jednat pouze o popcornovou akční oddechovku, u níž není radno zapínat mozek.

Níže si můžete prohlédnout také nové fotografie z natáčení a rozhovor s Timurem Bekmambetovem, jenž fanouškům slibuje zábavnou žánrovku plnou stylové akce. Zároveň potvrdil, že snímek bude mít rating R a rozhodně podle něj nepůjde o „upírský film pro holky“. Zda svým slibům dostojí, se dozvíme nejdříve 22. června.    

 

Abraham Lincoln: Lovec upírů - Nová featurette

 

Abraham Lincoln: Lovec upírů - Rozhovor s Timurem Bekmbambetovem

 

Galerie: 4

Abraham Lincoln: Lovec upírů - Bekmambetov slibuje, že není pro holky | Fandíme filmu Abraham Lincoln: Lovec upírů - Bekmambetov slibuje, že není pro holky | Fandíme filmu Abraham Lincoln: Lovec upírů - Bekmambetov slibuje, že není pro holky | Fandíme filmu Abraham Lincoln: Lovec upírů - Bekmambetov slibuje, že není pro holky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest