Paranormal Activity: Shrnutí dosavadního děje

Paranormal Activity: Shrnutí dosavadního děje | Fandíme filmu
Povedené video vás připraví na zítřejší premiéru. K tomu řada zbrusu nových, strašidelných upoutávek. Jak si film vede v zahraničí? A kam směřuje pokračování?

Zítra do našich kin vstoupí čtvrtý díl hororové found footage série Paranormal Activity 4 a fanoušci už se nemohou dočkat. Ostatní mohou zamířit rovnou do naší top pětky found footage hororů, kde si mohou vybrat nějaký zajímavější kousek. Bohužel, pozitivní zprávy nepřicházejí ani ze zahraničí. Na Rotten Tomatoes má snímek zatím slabých 31%, což je nejmíň z celé série. Podle většiny kritiků máme čekat značnou nudu, nastavovanou kaši a vykrádání sebe sama. U nás si obrázek uděláme zítra, osobně pořád nějak odmítám uvěřit tomu, že by čtyřka mohla být horší, než nudná dvojka – z upoutávek to vypadá, že ve čtyřce se alespoň něco děje.

Ostatně posuďte sami, po dvou trailerech přinášíme hned osm kratších upoutávek, které jednotlivě dokážou vystrašit možná víc, než oba trailery dohromady. Dozvídáme se, že Katie nikdo z nových postav vlastně ani neviděl, a tak když se blonďatá hrdinka po trablích s malým Hunterem konečně vydává do jejího domu, čeká ji nepříjemné překvapení. Nejzajímavější ze všech videí v celém playlistu je hned to první, které poměrně dobře (a především v chronologickém pořadí) shrnuje předchozí děj, takže pokud potřebujete osvěžit paměť, máte jedinečnou příležitost.

Ať už ale čtvrtý film dopadne jakkoliv, stoprocentně vydělá spoustu peněz (Doposud série utržila v kinech 575 milionů dolarů!), a tak už se vesele chystají další díly. Čtyřka prý opět přináší spoustu otázek, a producent Jason Blum připouští, že některé z nich zodpoví díl pátý. Zároveň by však po skončení titulků čtvrtého filmu měla běžet tajná scéna (není to potvrzené, ale raději po skončení filmu hned neutíkejte), která by měla odkazovat k chystanému spin-offu. Ten se bude odehrávat v hispánském prostředí a hodně se soustředit na křesťanská témata, protože přesně ta podle průzkumů Paramountu Hispánce značně přitahují a studio se na ně pokouší cílit. Spin-off by se měl narychlo točit už teď na podzim, aby se stihla premiéra na začátku příštího roku. Snímek dostal na starost scenárista posledních tří dílu Paranormal Activity Christopher Landon. 

 

Paranormal Activity 4: Shrnutí předchozího děje a nové upoutávky

 

Zdroje: Bloody Disgusting I, Bloody Disgusting II, THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest