Dokud nás smrt nerozdělí: Megan Fox je v hororu připoutaná k mrtvému manželovi

Dokud nás smrt nerozdělí: Megan Fox je v hororu připoutaná k mrtvému manželovi | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 8 obrázků
Kromě toho se na ni můžeme těšit ve sci-fi thrilleru nebo kriminálce s Brucem Willisem.

Megan Fox si získala srdce teenagerů v Transformers, kde se představila jako pohledná Mikaela, která navíc rozumí autům. Její krásu jsme pak mohli znovu zažít v hororu Jennifer’s Body – Bacha, kouše!, kde pod záminkou svádění vraždila nenechavé pány. Pak přišla zapadlá komiksovka Jonah Hex, komedie Diktátor nebo dva díly akční taškařice Želvy Ninja, kde si zahrála reportérku April O’Neil.

V hororu Till Death si Fox zahraje Emmu, která je připoutána k mrtvému manželovi. Hrdinka se nevědomky stane obětí pomsty vůči jejímu muži a v cestě za přežitím jí stojí neznámá dvojice vrahů. Natáčet se mělo tenhle měsíc v bulharské Sofii, tak uvidíme, jak to nakonec s filmem ještě bude. Jako celovečerní debut snímek chystá Scott Dale, scénář napsal Jason Carvey (Noví gauneři) a produkuje David Leslie Johnson-McGoldrick, který je spoluautorem scénáře hororu V zajetí démonů 2.

Paramount Pictures
Megan Fox ve filmu Želvy Ninja

Druhým projektem, kde se Fox objeví, bude sci-fi thriller Aurora režiséra Lazara Bodroži (A.I. Rising). Fox si zahraje titulní hrdinku, jež ve vesmíru sleduje sluneční bouře ohrožující Zemi. Rázové vlny z bouří budou mít na astronautku neblahý vliv, čímž se dostane do emocionálního a psychologického boje s vlastní minulostí a přítomností. Produkce má odstartovat v květnu v Srbsku, takže si opět nejsme tak docela jistí, zda to za současné situace bude možné. Pod scénář se podepsali Pete Bridges, Toby Gibson a Stuart Willis (Restoration).

Jestli vás z výše zmíněných projektů nezaujal ani jeden a uvítali byste s herečkou nějakou kriminálku, tak můžeme nabídnout The Midnight In The SwitchgrassBrucem Willisem a Emilem Hirschem (Speed Racer, Sexbomba od vedle). Film se zaměří na agenty FBI (Fox a Willis) a úředníčka z Floridy (Hirsch), kteří společnými silami mají vyřešit řadu nevyřešených vražd. Film o rozpočtu patnácti milionů dolarů by se měl aktuálně natáčet v Portoriku... a taktéž nevíme, zda za současných okolností vše dojde ke zdárnému konci. Režíruje nováček Randall Emmett. Scénář napsal začínající Alan Horsnail.  

V komentářích dejte vědět, zda vás některý projekt s Megan zaujal, anebo byste jí doporučili jiný kšeft.

Zdroje: Screen Daily, Variety, Deadline

Galerie: 9

Dokud nás smrt nerozdělí: Megan Fox je v hororu připoutaná k mrtvému manželovi | Fandíme filmu Dokud nás smrt nerozdělí: Megan Fox je v hororu připoutaná k mrtvému manželovi | Fandíme filmu Dokud nás smrt nerozdělí: Megan Fox je v hororu připoutaná k mrtvému manželovi | Fandíme filmu Dokud nás smrt nerozdělí: Megan Fox je v hororu připoutaná k mrtvému manželovi | Fandíme filmu Dokud nás smrt nerozdělí: Megan Fox je v hororu připoutaná k mrtvému manželovi | Fandíme filmu Dokud nás smrt nerozdělí: Megan Fox je v hororu připoutaná k mrtvému manželovi | Fandíme filmu Dokud nás smrt nerozdělí: Megan Fox je v hororu připoutaná k mrtvému manželovi | Fandíme filmu Dokud nás smrt nerozdělí: Megan Fox je v hororu připoutaná k mrtvému manželovi | Fandíme filmu Dokud nás smrt nerozdělí: Megan Fox je v hororu připoutaná k mrtvému manželovi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest