The Batman: Nová ochutnávka slibuje muka pro temného rytíře

The Batman: Nová ochutnávka slibuje muka pro temného rytíře | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Nový Netopýří muž v podání Roberta Pattinsona bude zřejmě ztrápená duše, proti níž stojí celý svět.

Po delší odmlce je tady nová upoutávka chystaného snímku The Batman. Ukázka je sice kratší, nové záběry jí však nechybí a opět můžeme plně nasát atmosféru chystaného snímku. Zblízka si můžeme prohlédnout nový Batmobil i kostým netopýřího muže (Robert Pattinson). Na něm je vidět, že jde o člověka, který v žádném případě není psychicky vyrovnaný. Což jednoznačně dává smysl, pokud chcete vyprávět realistické pojetí příběhu o tom, jak se maskovaný mstitel vrhá noc co noc do nebezpečím protkaného podsvětí, aby tam zjednával spravedlnost.

Hlavní slovo má padouch Riddler (Paul Dano), který zřejmě bude zpochybňovat Batmanův koncept spravedlnosti. V ukázce se ale mihnou i další záporáci a je vidět, že nikdo není z temného rytíře nadšení. Ani padouši, ani police. Celý svět se na Pattinsonova temného hrdinu sklání a před ním je těžké fuška.

Krátký teaser nás láká také na 16. října, kdy v rámci virtuální akce DC Fandome bude zveřejněný nový plnohodnotný trailer s pořádnou stopáží.

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích dorazí Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je v Česku a na Slovensku stanovené na 3. března 2022.

Podklady a foto: Warner Bros.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest