10 nejočekávanějších filmů podzimu podle diváků

10 nejočekávanějších filmů podzimu podle diváků | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit dalších 9 obrázků
Podívejte se, které podzimní bijáky si fanoušci v kinech prostě nenechají ujít.

Velký prodejce vstupenek Fandango čas od času pořádá mezi svými uživateli anketu o tom, na jaké filmy se v různých nadcházejících obdobích nejvíc těší. Jde samozřejmě o pohled amerického publika, u nás ve střední Evropě by se mohly chutě lišit. Na druhou stranu velkofilmy mají rádi diváci všude a Fandango se ptá velice slušného vzorku lidí (odpovídalo 1500 dotázaných), což už má nějakou výpovědní hodnotu. Takže na které filmy se lidé podle svých hlasů nejvíc těší?

  1. Na první příčce se umístila marvelovka Eternals. A v žebříčku zcela chybí Spider-Man: Bez domova, což značí, že toho už Fandango řadí do „sváteční sezony“. Jinak je ale patrné, že komiksovky (a Marvel zvláště) na lidi pořád zabírají.
  2. Hned na druhé příčce je několikrát odkládaný James Bond a závěrečný snímek Daniela Craiga Není čas zemřít.
  3. Na třetím stupínku velkolepá sci-fi Duna. Ta podle prvních ohlasů asi dost svátečních diváků odradí, ale upoutávky vypadají zatím neodolatelně.
  4. Pak tu máme Krotitelé duchů: Odkaz, alias nostalgickou nálož, již si fanoušci značky určitě nenechají ujít. Pro diváky sérií nepolíbené má chystaná novinka k dobru nádech populárního seriálu Stranger Things.
  5. Na páté příčce znovu komiks, tentokrát Venom 2: Carnage přichází. Jednička slavila v pokladnách úspěchy, není tedy důvod, proč by se diváci neměli těšit na dvojku.
  6. Klan Gucci staví jistě do velké míry na popularitě Lady Gaga. „Její“ Zrodila se hvězda zazářilo, diváci jsou zvědaví, jak si zpěvačka ve své herecké kariéře povede dál.
  7. Poslední souboj je taktéž snímek od Ridleyho Scotta, taktéž zasazený do minulosti. Akorát tentokrát do podstatně hlubší. Obsazení je i tady nadupané a diváci jsou zvědaví na brutální rytířské klání, které slibují upoutávky.
  8. U snímku Halloween zabíjí jsme se čerstvě dozvěděli, že zrovna v USA půjde místo do kin na domácí video, to však divákům na konci srpna při hlasování nebránilo v tom, aby se na pokračování hororu extrémně netěšili. Dokonce tolik, že film poslali na osmé místo pořadníku.
  9. Devítka asi bude největším překvapením pro většinu našich čtenářů. Snímek Milý Evane Hansene rozhodně nepatří mezi ty, o nichž by se u nás dlouho dopředu mluvilo. Na diváky zřejmě působí pozitivně skutečnost, že jde o muzikál, navíc od zkušených tvůrců filmových slaďáků.
  10. No a desítku uzavírá nová disneyovka Encanto.

Máte i vy v desítce svého svého favorita? Nebo to nejzajímavější z letošního filmového podzimu spatřujete někde úplně jinde?

Titulní foto: Venom 2

Zdroj: Fandango

Galerie: 10

10 nejočekávanějších filmů podzimu podle diváků | Fandíme filmu 10 nejočekávanějších filmů podzimu podle diváků | Fandíme filmu 10 nejočekávanějších filmů podzimu podle diváků | Fandíme filmu 10 nejočekávanějších filmů podzimu podle diváků | Fandíme filmu 10 nejočekávanějších filmů podzimu podle diváků | Fandíme filmu 10 nejočekávanějších filmů podzimu podle diváků | Fandíme filmu 10 nejočekávanějších filmů podzimu podle diváků | Fandíme filmu 10 nejočekávanějších filmů podzimu podle diváků | Fandíme filmu 10 nejočekávanějších filmů podzimu podle diváků | Fandíme filmu 10 nejočekávanějších filmů podzimu podle diváků | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest