Expendables: Chystají se hned dva různé filmy s akčními důchodci

Expendables: Chystají se hned dva různé filmy s akčními důchodci | Fandíme filmu
Lionsgate
Spin-off s Jasonem Stathamem není všechno, stále se máme dočkat plnohodnotného pokračování. Série láká další akční legendu.

Kolem akční série Expendables (Postradatelní) panuje poslední dobou tak trochu zmatek. Nejprve dlouho nebylo zřejmé, jestli se vůbec nějaký další film začne točit. Pak najednou vyskočila horká zpráva, že už letos na podzim se začne chystat nový film zaměřený na postavu Jasona Stathama. Někdy je snímek označovaný jako spin-off, jindy jako Expendables 4. Stále vlastně není zřejmé, zda Statham na chvíli od hlavní ságy pouze ukročí bokem, anebo rovnou přebírá otěže. Víme, že v „jeho“ filmu budou vystupovat někteří další členové týmu (včetně Sylvestra Stallonea), ale měli by mít pouze menší úlohu.

Další nejednoznačnost teď do celé věci vnesl scenárista Gregory Porier. Ten byl už v roce 2018 najatý, aby napsal Expendables 4. Jenže na scénáři nového snímku se Stathamem je podepsaný Max Adams. Fandové se Poriera napřímo zeptali, co se s jeho projektem stalo a on odpověděl.

Dle jeho vyjádření se s jeho scénářem stále počítá a po dokončení filmu se Stathamem bude realizovaný. Ať už se filmy budou jmenovat Expendables 4 a Expendables 5, nebo Expendables: Christmas Story a Expendables 4, podle Poriera prostě vzniknou minimálně dva nové filmy, přičemž ten Gregoryho je plnohodnotným týmovým dobrodružstvím Postradatelných.

Ještě letos v červnu scenárista prozradil, že do filmu napsal roli pro Kurta Russella, přičemž postava by měla být určitou variací Snakea Plisskena, Kurtovy postavy z filmů Útěk z New Yorku a Útěk z Los Angeles. Porier nicméně neopomněl dodat, že nemůže zaručit, že postava z filmu nebude vyškrtnuta.

Uvidíme, zda se dočkáme vyjádření někoho z producentů, nebo alespoň objasnění ze strany některého z velkých hollywoodských zpravodajů, ale prozatím tedy můžeme očekávat hned dva nové Expendables filmy.

Foto: Lionsgate

Zdroje: Greg Porier I, II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest