Zhoubné zlo: Hororová novinka nás chce postrašit dosud neviděným způsobem

Zhoubné zlo: Hororová novinka nás chce postrašit dosud neviděným způsobem | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Strašidelná novinka Jamese Wana přichází se zbrusu novým trailerem.

Už 9. září se v kinech dočkáme hororové novinky Zhoubné zlo (Malignant) od Jamese Wana, žánrového přeborníka, jenž má za sebou Saw, Insidious či V zajetí démonů. Ačkoliv je nové video označeno jako trailer, Wan během něj promlouvá a hovoří o tom, že se po nějaké době ve velkofilmovém světě opět vrátil ke svým hororovým kořenům. Zároveň je ale přesvědčený, že diváci jsou hladoví po něčem novém a nechtějí pořád dokola to samé.

Zatím těžko říct, co přesně to bude právě v tomto filmu znamenat. Na první pohled v traileru vidíme inovativní práci s kamerou a nezvyklé záběry, v nichž se kolem hrdinky mění okolní prostředí před očima. Jestli tohle má být nový přístup, tak to na první pohled působí jako docela málo, když jinak snímek působí jako relativně tradiční duchařina s imaginárním strašidelným kamarádem a množstvím lekaček.

Madison je naprosto ochromená šokujícími vizemi krvavých vražd. Její utrpení se ještě prohloubí, když zjistí, že sny, které ji budí ze spaní, jsou vlastně vizí skutečných událostí. V hlavních rolích vystupují Annabelle Wallis, Maddie Hasson, George Young , Michole Briana White, Jacqueline McKenzie, Jake Abel a Ingrid Bisu. Režíruje James Wan, který napsal scénář s Akela Cooper. Datum české premiéry je stanoveno na 9. září, film bude uvedený do kin.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 3

Zhoubné zlo: Hororová novinka nás chce postrašit dosud neviděným způsobem | Fandíme filmu Zhoubné zlo: Hororová novinka nás chce postrašit dosud neviděným způsobem | Fandíme filmu Zhoubné zlo: Hororová novinka nás chce postrašit dosud neviděným způsobem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest