V zajetí démonů 3: Dosud největší díl série v prvním traileru

V zajetí démonů 3: Dosud největší díl série v prvním traileru | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 6 obrázků
Režisér Michael Chaves se rozpovídal o nových výzvách, které čekají na bojovníky s nadpřirozenem Warrenovi.

Začátkem června bychom se měli dočkat hororu V zajetí démonů 3 (The Conjuring: The Devil Made Me Do It). Čerstvě jsme se dočkali prvního traileru a rozhovoru s režisérem Michaelem Chavesem, který pro magazín IGN snímek divákům blíž představuje.

Podle režiséra jde zatím o největší film ze světa Conjuringu. Je nejtemnější, má opravdu závažné následky. Producent a autor námětu James Wan snímek pro jeho pochmurnost a tvrdost k ústředním postavám přirovnal k thrilleru Sedm Davida Finchera.

V zajetí démonů 3 otevírá scéna exorcismu jedenáctiletého chlapce. Režisér je na scénu extrémně pyšný a považuje ji za opravdu strašidelnou. Během vymítání se nicméně něco šeredně pokazí. Na místě byl také Arne Johnson (Ruairi O'Connor), kolem kterého se celý snímek točí. Film opět volně vychází ze skutečného případu. V roce 1981 Johnson zabil svého domácího a u soudu se bránil tvrzením, že byl během činu posedlý ďáblem. Okolnostmi soudního přelíčení se snímek bude zabývat.

Spolu s Warrenovými se tak posouváme do další dekády, do další kapitoly, kdy na ně čekaly úplně jiné výzvy. Dostávají se do daleko většího centra pozornosti. Stojí proti nim daleko víc skeptiků, ale i noví oponenti. Série má možnost se vydat do míst, kam se zatím ještě nikdy nepodívala. Není úplně zřejmé, kdo nebo co ti noví oponenti přesně budou, ale objevuje se termín „okultista“ a ve zveřejněném traileru skutečně vidíme někoho, kdo zdánlivě vládne temnými silami. Warrenovi zřejmě dostanou lidského soupeře, jenž vládne černou magií, nebo minimálně umožňuje démonům, aby měli daleko větší vliv na náš svět.

Bojovníkům s nadpřirozenem Edovi (Patrick Wilson) a Lorraine (Vera Farmiga) Warrenovým se během snímku něco vážného stane a budou mít co dělat, aby se otřepali. Vlastně si nebudou jistí, zda ještě někdy budou stejní jako předtím a jejich vztah projde dosud nejtěžší zkouškou. Filmaři také dostanou zajímavé možnosti pro to, kam by mohli hrdiny posunout v další budoucnosti, se kterou se již zjevně počítá.

V galerii najdete nově zveřejněné fotografie a plakát, níže si můžete přehrát nový trailer. V komentářích schválně dejte vědět, jak vás zatím nejnovější přírůstek série působí.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It odhaluje mrazivý příběh o děsu, vraždě a neznámém zlu, které šokovalo i tak zkušené vyšetřovatele paranormálních jevů, jako jsou Ed a Lorraine Warrenovi. Jeden z nejneuvěřitelnějších případů jejich kariéry začíná bojem o duši malého chlapce, ale pak je vezme daleko za všechno, co dosud viděli, když jsou svědky prvního případu v historii amerického soudnictví, kdy se obviněný z vraždy pokoušel hájit tvrzením, že jej posedl démon.

V hlavních rolích se vracejí Vera Farmiga a Patrick Wilson. Doplní je Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook a Julian Hilliard. Režíruje Michael Chaves, zodpovědný za The Curse of La Llorona. Česká a slovenská premiéra je stanovené na 3. 6. 2021.

Fotky: Warner Bros.

Zdroj: IGN

Galerie: 7

V zajetí démonů 3: Dosud největší díl série v prvním traileru | Fandíme filmu V zajetí démonů 3: Dosud největší díl série v prvním traileru | Fandíme filmu V zajetí démonů 3: Dosud největší díl série v prvním traileru | Fandíme filmu V zajetí démonů 3: Dosud největší díl série v prvním traileru | Fandíme filmu V zajetí démonů 3: Dosud největší díl série v prvním traileru | Fandíme filmu V zajetí démonů 3: Dosud největší díl série v prvním traileru | Fandíme filmu V zajetí démonů 3: Dosud největší díl série v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest