Zhoubné zlo: Nová ukázka předvádí, že takhle točený horor jsme ještě neviděli

Zhoubné zlo: Nová ukázka předvádí, že takhle točený horor jsme ještě neviděli | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Režisér James Wan o tom, kde sbíral inspiraci pro svůj nejnovější horor, v němž chce ukázat dosud neviděné.

Režisér James Wan je hračička. Ve svojí hororové sérii V zajetí démonů nás dokázal uchvátit tím, jakým způsobem pracoval s prostorem svých strašidelných domů. Kamera vždy svedla dané místo perfektně zmapovat a dát nám podrobný obrázek toho, jak je celý prostor koncipovaný. Dlouhé záběry, jež v dramatických chvílích následovaly postavy z místnosti do místnosti, pak nebyly výjimkou.

Ve Zhoubném zlu Wan ve své technické vynalézavosti pokračuje. Jak odhaluje nejnovější upoutávka, čeká nás zajímavá variace procházení prostoru, kdy kamera vše zabírá shora a vyprávění tak najednou téměř připomíná počítačovou hru.

V rozhovoru pro Total Film Wan uvedl, že měl chuť si mezi velkými filmy odpočinout, vrátit se k nezávislým kořenům a natočit něco původního, co nespadá do žádné velké značky. Zároveň toužil připravit snímek, jako doposud žádný jiný. Hrdinkou filmu je Madison (Annabelle Wallis), jež je sžíraná strašlivými vizemi násilných vražd. Bohužel se ukáže, že jsou skutečné. Inspirací byly Jamesovi vyvražďovačky 80. let a filmy Briana De Palmy, Daria Argenta a Maria Bravy.

Madison je naprosto ochromená šokujícími vizemi krvavých vražd. Její utrpení se ještě prohloubí, když zjistí, že sny, které ji budí ze spaní, jsou vlastně vizí skutečných událostí. V hlavních rolích vystupují Annabelle Wallis, Maddie Hasson, George Young , Michole Briana White, Jacqueline McKenzie, Jake Abel a Ingrid Bisu. Režíruje James Wan, který napsal scénář s Akela Cooper. Datum české premiéry je stanoveno na 9. září, film bude uvedený do kin.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: Total Film

Galerie: 3

Zhoubné zlo: Nová ukázka předvádí, že takhle točený horor jsme ještě neviděli | Fandíme filmu Zhoubné zlo: Nová ukázka předvádí, že takhle točený horor jsme ještě neviděli | Fandíme filmu Zhoubné zlo: Nová ukázka předvádí, že takhle točený horor jsme ještě neviděli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest