Gravity: Trailer až zítra, krátká ochutnávka hned!

Gravity: Trailer až zítra, krátká ochutnávka hned! | Fandíme filmu
Dvojice George Clooney a Sandra Bullock bojuje o přežití uprostřed vesmírné nicoty. První pohled na novinku Alfonso Cuaróna. AKTUALIZOVÁNO!

Aktualizace: V galerii naleznete první plakát.

Režiséra Alfonso Cuaróna máme hodně rádi. Mexický rodák totiž natočil celou řadu pecek, jež ani po letech nerezaví. Seznamu přirozeně vévodí tísnivé post-apokalyptické drama Potomci lidí, v němž sice triumfuje forma nad obsahem, leč i tak jde o málokdy vídaný majstrštyk. Nezapomínejme však, že sympatický tvůrce je též zodpovědný za možná nejlepší díl série o bradavickém kouzelníkovi Harrym Potterovi, když Vězeň z Azkabanu má tempo, zvládnutou akci a správnou potterovskou atmosféru. Od roku 2006 Cuarón pauzíroval, ale letos bychom se měli dočkat jeho ambiciózní sci-fi Gravity, v níž budou bok po boku bojovat o své životy dvě hollywoodské superhvězdy (ať už současné, či bývalé) - George Clooney a Sandra Bullock. Podrobnosti o projektu naleznete zde a pouze pro připomenutí sem šoupnu synopsi, kterou ve zmíněném starším článku přeložil kolega novoten.

Sandra Bullock hraje Doktorku Ryan Stoneovou, nadanou vývojářku léčiv, která má poprvé v životě pracovat ve vesmírné laboratoři. V raketoplánu ji doprovází Matt Kowalsky (Clooney), který velí své poslední misi před odchodem do důchodu. Při zdánlivě rutinním výstupu do kosmu ale dojde ke katastrofě. Raketoplán je zničen a Stoneová a Kowalsky jsou naprosto odříznuti od Země, odkázáni pouze jeden na druhého a jejich plavidlo je unášeno do hlubin vesmíru. Vysílačka je hluchá a s docházejícím kyslíkem dvojici zaplavuje strach a panika. Jedinou šancí na návrat domů by překvapivě mohl být postup dál do širé prázdnoty.

Už nástřel vypadá velmi zajímavě a dnes se k nám konečně dostávají i první záběry přímo z filmu. Jedná se o opravdu skromné preview, jež má být předzvěstí zítřejšího uvedení plnohodnotného traileru. Tudíž dnes jen ždibec, zítra snad pořádný nášup.

Gravity - Krátká ochutnávka z traileru #1

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest