Interstellar: Jessica Chastain vyjednává o účasti

Interstellar: Jessica Chastain vyjednává o účasti | Fandíme filmu
Christopher Nolan není žádný troškař a podle toho také vypadá obsazení jeho dalšího snímku. AKTUALIZACE: Další herec z Batmana je na palubě.

AKTUALIZACE: Christopher Nolan má svoje stálé spolupracovníky zkrátka rád, a tak asi nikoho nepřekvapí, že nejnovějším přírůstkem k obsazení Interstellar je Michael Caine, který s Nolanem bude spolupracovat už pošesté!

Jupííííí! Jeden z nejambicióznějších projektů příštího roku by mohl být obohacen přítomností a hereckým umem Jessicy Chastain. Půvabná zrzka loni excelovala v Zero Dark Thirty, procedurálním dramatu o dopadení Usámy bin Ládiny, v němž pod režijním dohledem Kathryn Bigelow ztvárnila cílevědomou a umanutou analytičku CIA. Jen díky prapodivné mediální kampani pravděpodobně nezískala svého prvního Oscara, když se kolem snímku strhla bouře nevole kvůli údajným faktickým nepřesnostem a glorifikaci drastických forem výslechu. Nicméně rodačka z kalifornského Sacramenta má za sebou vícero skutečně kvalitních filmových počinů, včetně pecek jako Dluh, Černobílý svět, Země bez zákona či nedávno uvedeného hororu Mama. Letos by se měla ještě představit v dramatu Neda Bensona The Disappearance of Eleanor Rigby, které bude zpracováno velmi zajímavý způsobem, když nám bude příběh vyprávěn ze dvou perspektiv - z "její" (Her) a "jeho" (His). Jedná se o dva samostatné snímky, přičemž hereckým protějškem Jess bude James McAvoy.

Kvalit charismatické herečky si je zřejmě dobře vědom i Christopher Nolan, jenž údajně přispěchal s lákavou nabídkou spolupráce na sci-fi Interstellar. Kolem bedlivě sledovaného projektu vládne zatím informační embargo, když pouze víme, že půjde o hrdinnou mezihvězdnou výpravu ke vzdáleným obzorům lidského vědeckého chápání. Celé to bude mít spojitost s teorií relativity, červými dírami a cestováním časem. Hlavní rolí se již nějaký ten pátek může honosit Matthew McConaughey a potvrzena byla též účast "Kočičí ženy" Anne Hathaway. Kameramanem pro tentokrát nebude Wally Pfister (trilogie o Batmanovi), ale Hoyte Van Hoytema (The Fighter, Jeden musí z kola ven). Výsledek bychom měli mít možnost posoudit 7. listopadu 2014, kdy je naplánována premiéra. Snad vše klapne a Jessica si s Nolanem plácne.

Zdroj: Deadline, Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest